:

Hur många träningsanläggningar har Nordic Wellness?

Innehållsförteckning:

 1. Hur många träningsanläggningar har Nordic Wellness?
 2. Har Nordic Wellness Tjejgym?
 3. Har Nordic Wellness boxningssäck?
 4. Vad är Family Fitness Nordic Wellness?
 5. Hur många medlemmar har Nordic Wellness?
 6. Hur många Nordic Wellness finns i Sverige?
 7. Finns Nordic Wellness i Norge?
 8. Vilket är det största Nordic Wellness Göteborg?
 9. Har Nordic Wellness bindningstid?
 10. När är det mest folk på Nordic Wellness?
 11. Hur många Träningsklubbar har Nordic i Sverige?
 12. När blev Sportlife Nordic Wellness?
 13. Vem grundade Nordic Wellness?
 14. Har Nordic Wellness startavgift?

Hur många träningsanläggningar har Nordic Wellness?

Med 291 klubbar och över 342 000 aktiva medlemmar är vi en av Sveriges största friskvårdskedjor. Det ger oss möjligheter att ständigt utveckla våra gym och padelcenter och att ligga i framkant när det gäller träningsformer, utrustning, personal och inte minst pris.

Har Nordic Wellness Tjejgym?

Du kommer att kunna träna ostört och fokuserat. På tjejgym får endast medlemmar som är registrerade som kvinna befinna sig. Denna registreringen utgår från skatteverkets personuppgifter. Notera att manlig personal kan förekomma.

Har Nordic Wellness boxningssäck?

Nu har vi utökat utbudet på anläggningen och fått in boxningssäck till Cagen.

Vad är Family Fitness Nordic Wellness?

Vi har flera olika barn- och ungdomskurser för barn i olika åldrar. Du som är mellan 11–12 år tränar tillsammans med målsman både på våra gym och på våra gruppträningspass. Från dagen du fyllt 13 år kan du träna själv. Personer som är under 18 år måste ha en myndig person som stå för autogirot.

Hur många medlemmar har Nordic Wellness?

Nordic Wellness grundare och VD Magnus Wilhelmsson öppnade 1997 sitt första gym på Backaplan i stadsdelen Hisingen, Göteborg. Företaget har 2020 vuxit till 255 gym från Umeå i norr till Ystad i söder och cirka 325 000 medlemmar. Målet är att ha 300 klubbar i slutet av 2023.

Hur många Nordic Wellness finns i Sverige?

Nordic Wellness är en av Sveriges största träningskedjor med 287 klubbar i Sverige!

Finns Nordic Wellness i Norge?

Träna på Nordic Wellness i Strömstad Oslovägen med tillgång till gym, gruppträning, personlig tränare och seniorträning. Vi gör alltid vårt yttersta för din träning. Varmt välkommen in!

Vilket är det största Nordic Wellness Göteborg?

Backaplan - Kultklubben Vår största och första klubb! Träna på Nordic Wellness Backaplan med tillgång till gym, personlig träning, gruppträning, barnpassning, solarium och två Crosscage fördelat över tre våningar. Vi ger alltid vårt yttersta för din träning.

Har Nordic Wellness bindningstid?

Hur lång är bindningstiden? Vi har ingen bindningstid på våra autogirokort. Observera att om du tecknar ett kampanjkort så kan det vara tolv månaders bindningstid. Samma sak gäller abonnemang med företagsrabatt.

När är det mest folk på Nordic Wellness?

Det är som mest folk i gymmet mellan 16-19 och som minst på morgon och förmiddag. Har du biljett till ett pass så ger du besked om detta till entrévärden.

Hur många Träningsklubbar har Nordic i Sverige?

Nordic Wellness är i dag en av Nordens största gymkedjor med 190 klubbar och med stark tillväxt med öppning av 24 nya träningsklubbar under 2018. I fastigheten på Studenternas kommer de den 1 januari 2020 öppna ett gym på 1 400 kvadratmeter. Magnus Wilhelmsson, vd på Nordic Wellness, berättar mer.

När blev Sportlife Nordic Wellness?

Uppdatering 28 november 2012: Namnbytet är nu klart! Vi kan stolt presentera att regionerna Stockholm, Göteborg, Halland, Skåne och Jönköping inom kort kommer byta namn från Sportlife till NORDIC WELLNESS. Samma grymma företag, samma otroliga utbud, lika trevlig personal men i ny profil.

Vem grundade Nordic Wellness?

Till 2020 siktar Nordic Wellness på att ha 100 klubbar bara i Stockholm med omnejd. Entreprenören Magnus Wilhelmsson förvärvade sin första träningsklubb på Backaplan i Göteborg för 19 år sedan. Idag är Nordic Wellness Sveriges största privatägda gymkedja med 127 klubbar.

Har Nordic Wellness startavgift?

Startavgift 249 kr tillkommer samt 100 kr för medlemskort. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Som ny medlem hos oss får du även 15% rabatt vid köp av PT timmar första månaden och du har även rätt till en gratis konsultation med en personlig tränare.