:

Hvilken kommune hører min adresse til?

Innehållsförteckning:

 1. Hvilken kommune hører min adresse til?
 2. Kan ikke finde adresse?
 3. Hvem bor på den adresse?
 4. Hvilke byer høre under Århus Kommune?
 5. Hvor finder jeg en adresse?
 6. Hvordan kan man finde folks adresse?
 7. Hvem bor på min bopæl?
 8. Kan man se hvem der har boet på en adresse?
 9. Hvad er de 10 største byer i Danmark?
 10. Hvem har tegnet Århus Rådhus?
 11. Hvor finder jeg en persons fødselsdag?
 12. Hvordan kan jeg se hvor jeg har boet?
 13. Hvor kan man finde folks telefonnummer?
 14. Hvordan finder man ud af hvem der bor på adressen?
 15. Hvem har ejet en ejendom?
 16. Hvem har boet i huset før mig?
 17. Er Herning en storby?
 18. Hvad hedder de 10 største byer i Tyskland?
 19. Hvem har tegnet Lyngby Rådhus?
 20. Hvem har tegnet Frederiksberg rådhus?

Hvilken kommune hører min adresse til?

Oversigt over geodata i Danmark. DinGeo har samlet geodata på alle 3.6 millioner danske adresser. Målet er at præsentere, de mange tusinde data, der findes på de enkelte adresser i et let og overskueligt format. På denne side kan du klikke dig frem til en adresse ved at vælge kommune/postnummer.

Kan ikke finde adresse?

Sådan kan du gøre Hvis du vil kontrollere om et vejnavn eller en adresse findes, kan du kigge på kortet 'Adresser i Danmark' her på hjemmesiden. Findes adressen her, har kommunen registreret adressen korrekt og kan ikke gøre mere. Løsningen er i så fald at opdatere det system eller den enhed, du bruger.

Hvem bor på den adresse?

På Krak kan indtaste en adresse og se, hvem der bor der. Personsøgning er muligt, hvis personen ikke har adresse beskyttelse. Søg på krak.dk her. De Gule Sider er det samme firma ejet af Eniro og den samme database.

Hvilke byer høre under Århus Kommune?

I Aarhus Kommune, som bl. a. omfatter de omkringliggende satellitbyer Løgten-Skødstrup, Hjortshøj, Lystrup, Trige, Lisbjerg, Sabro, Harlev, Solbjerg, Mårslet, Beder og Malling, bor der 349.910 indbyggere (1. januar 2020).

Hvor finder jeg en adresse?

Finder du en adresse, så kig på Google Maps eller Bing maps og undersøg, hvordan området ser ud – zoom ind og tjek, hvordan ejendommen ser ud. Tjek i et site som www.dingeo.dk, der har samlet en masse oplysninger om hver enkelt adresse i Danmark. Tjek oplysningerne, du har fundet.

Hvordan kan man finde folks adresse?

Du skal søge om adresseforespørgslen digitalt. Hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv på nettet, kan du få hjælp i kommunens borgerservice eller på biblioteket. For at få udleveret oplysninger skal du dog kunne identificere den person, du ønsker oplysninger om ved navn samt enten fødselsdato eller adresse.

Hvem bor på min bopæl?

Sådan få du oplyst, hvem der er tilmeldt din adresse For at få oplyst, hvem der er registreret på en adresse i den bolig, du er ejer, lejer eller administrator af, skal du møde personligt op i Borgerservice.

Kan man se hvem der har boet på en adresse?

Folkeregistrering. Siden 1968 har Danmark haft et register over alle folk, der bor eller har boet i Danmark. Dette register hedder Det Centrale Personregister (CPR). ... CPR ajourføres derfor løbende af kommunerne med ændringer af adresseoplysninger.

Hvad er de 10 største byer i Danmark?

Befolkningstal 20
#Byområde2017
1Hovedstadsområdet1.295.686
2Aarhus269.022
3Odense176.683
4Aalborg113.417

Hvem har tegnet Århus Rådhus?

Erik Møller Arne Jacobsen Aarhus Rådhus/Architects Rådhusets historie. Aarhus Rådhus er tegnet af arkitekterne Arne Jacobsen og Erik Møller. Det er betegnet som et hovedværk i dansk modernisme og står med et stilrent 1930 interiør.

Hvor finder jeg en persons fødselsdag?

Rigsarkivet har ikke adgang til at give oplysninger fra CPR-registret. Her må du i stedet henvende dig til dit kommunale folkeregister. De kommunale folkeregistre oplyser også om indbyggernes fødesteder. Folkeregistrene blev oprettet i 1923/24 og blev ført i de enkelte kommuner.

Hvordan kan jeg se hvor jeg har boet?

Det er let at finde ud af, hvor du har boet. Det kræver bare, at du bruger NemID....Sådan gør du:
 • Gå ind på ”Registerindsigt” i Det Centrale Personregister (CPR)
 • Klik på ”Log på” og log på med dit NemID.
 • Fold ”Adresse (tidligere)” ud.

Hvor kan man finde folks telefonnummer?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen.

Hvordan finder man ud af hvem der bor på adressen?

På Krak kan indtaste en adresse og se, hvem der bor der. Personsøgning er muligt, hvis personen ikke har adresse beskyttelse. Søg på krak.dk her. De Gule Sider er det samme firma ejet af Eniro og den samme database.

Hvem har ejet en ejendom?

På www.tinglysning.dk har du mulighed for at hente tingbogsattester og udskrift af de tinglyste dokumenter. En tingbogsattest er en kopi af Tingbogen for fast ejendom på en bestemt ejendom. Tingbogsattesten viser, hvem der er tinglyst ejer ejendommen, hvilke servitutter og pantebreve der er tinglyst på ejendommen.

Hvem har boet i huset før mig?

Gå på opdagelse i din – eller en andens – boligs historie med Rigsarkivets database Arkivalieronline. Her kan du se danske folketællinger fra 17. Databasen rummer oplysninger om personers bopæl, køn, fødselsår og arbejde i det pågældende år.

Er Herning en storby?

Derefter er det generelt de jyske byer som Herning, Silkeborg og Viborg som sammen med Helsingør og Næstved præger statistikken over de største byer.

Hvad hedder de 10 største byer i Tyskland?

Største byer i Tyskland
RangNavnÅrlig vækst i %
1Berlin0.06
2Hamborg0.27
3München0.68
4Köln0.35

Hvem har tegnet Lyngby Rådhus?

Lyngby Rådhus er tegnet af arkitekterne Hans Erling Langkilde og Ib Martin Jensen og dele af rådhuset er i dag fredet.

Hvem har tegnet Frederiksberg rådhus?

Helge Holm Carl H. NimbHenning Hansen Frederiksberg Town Hall/Architects Den første arkitekt var Henning Hansen; men han døde i 1945, og arkitekterne Carl H. Nimb og Helge Holm overtog opgaven med at fuldføre byggeriet. Rådhuset erstattede et tidligere rådhus (senere nedrevet) bygget 1885-1886 ved Howitzvej og Falkoner Allé.