:

Vad kostar det att hyra en frack?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att hyra en frack?
  2. Var finns Jjshouse?
  3. Får man hyra ut kläder?
  4. Vad kostar det att kemtvätta en klänning?
  5. Är JJsHouse svenskt?
  6. Är JJ House bra?
  7. Vad är Klädbibliotek?
  8. Vad gäller när man hyr kläder?

Vad kostar det att hyra en frack?

Att hyra kostar 1000 kr och då ingår byxa och rock. Köpa kostar från 3600 kr och då ingår alla eventuella ändringar. Skjorta, väst och fluga finns till försäljning i butiken för självkostnadspris på 1100kr . Frack används på stora högtider som bal, bröllop, nobelfest och herrloger.

Var finns Jjshouse?

Balklanningar I Stockholm Butik | JJ's House.

Får man hyra ut kläder?

För att hyra ett plagg betalar man fullpris, men i kassan skriver man under ett kontrakt som gör att man kan lämna tillbaka plagget inom en vecka och tillbaka halva kostnaden. Lämnar man tillbaka plagget mellan en och två veckor efter att man har hyrt det får man tillbaka 40 procent.

Vad kostar det att kemtvätta en klänning?

Det skiljer sig lite mellan material och typ av klänning vad kostnaden för kemtvätt är men räkna med mellan 2 kronor. kemtvätten bör kunna ge dig en uppskattning innan du lämnar in dem.

Är JJsHouse svenskt?

Snabb och smidig leverans från Kina (visste inte att det var därifrån JJshouse skeppade) MEN vill varna för att det tillkommer importavgifter (tull och moms) som jag fick en faktura på ett par dagar efter leveransen.

Är JJ House bra?

Förvänta er ingen snabb leverans. ... Enligt spårningen har ordern ännu inte skickats, så förvänta er ingen snabb leverans. Jag kommer aldrig mer att nyttja JJsHouse.

Vad är Klädbibliotek?

klädbiblioteket lånar man kläder istället för böcker. Det finns klädbibliotek i många svenska städer idag. På klädbiblioteket i Stockholm får man låna upp till tre plagg i fyra veckor. Många kända designers sponsrar med kläder så det finns både begagnade och nya märkeskläder.

Vad gäller när man hyr kläder?

Det finns ingen lagstiftning som reglerar hyra av lös sak, som kläder, utan det är uthyrarens avtalsvillkor som gäller. I avtalet regleras till exempel om tvätt och frakt ingår och vad som gäller om du får en fläck på plagget eller det går sönder.