:

Vem hämtar möbler gratis i Stockholm?

Innehållsförteckning:

 1. Vem hämtar möbler gratis i Stockholm?
 2. Vill bli av med möbler?
 3. Vem kan hämtar möbler gratis?
 4. Hur blir jag av med min gamla soffa?
 5. Vad räknas som grovavfall?
 6. Vad är brännbart grovavfall?
 7. Hur funkar Tiptapp?
 8. Vad räknas som grovsopor?

Vem hämtar möbler gratis i Stockholm?

Pixall gör jobbet åt dig! Det ska vara enkelt och smidigt att bli av med sina grovsopor så du pekar och vi bär. Vi hjälper dig med hämtning av möbler Stockholm. Du pekar och vi bär!

Vill bli av med möbler?

Second hand-butiken nära dig tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick. Du kan skänka varor till din butik på följande sätt: Lämna själv i vår gåvomottagning.

Vem kan hämtar möbler gratis?

Butiker som hämtar dina saker vid dörren:
 • MYRORNA. Hämtar bara möbler eller flera kassar eller lådor, rådfråga på telefon. ...
 • ÅTERVINNARNA. Hämtar efter att du ringt och förklarat vad du vill skänka. ...
 • EMMAUS. ...
 • RÖDA KORSET. ...
 • HUMANA. ...
 • ERIKSHJÄLPEN. ...
 • STADSMISSIONEN. ...
 • VERDANDI.

Hur blir jag av med min gamla soffa?

Om du vill bli av med något som är otympligt (möbler, vitvaror, gamla julgranar etc) och är beredd att betala en liten slant för att slippa ordna med transport kan du använda tjänsten Tiptapp.

Vad räknas som grovavfall?

Grovavfall är allt som kan förekomma i ett hem eller ett kontor men som är för stort eller tungt för att läggas i soppåsen.

Vad är brännbart grovavfall?

Brännbart grovavfall från hushåll är saker som inte ryms i avfallskärlet och inte går att återvinna eller återanvända. ... Exempel på brännbart grovavfall är; Kläder och textilier.

Hur funkar Tiptapp?

Så här fungerar det När en annonsör väljer en hämtare så reserveras det belopp som annonsören har angett som ersättning på dennes registrerade betalkort. När hämtningen sedan är klar och annonsören har bekräftat att allt är hämtat så dras pengarna från annonsörens betalkort och skickas till hämtaren.

Vad räknas som grovsopor?

Trasiga möbler, verktyg utan sladd eller batteri, metallskrot - stekpannor exempelvis - eller annat skrymmande avfall är grovsopor. Kommunens återvinningscentral tar emot grovsopor. Om du inte har möjlighet att själv lämna det kan du mot en avgift beställa hämtning av kommunen.