:

Vad hände med Sunfleet?

Innehållsförteckning:

  1. Vad hände med Sunfleet?
  2. Hur många bilar har Sunfleet?
  3. Vad kostar det att hyra bil med M?
  4. Vilken bilpool är bäst?
  5. Vilken bilpool är billigast?
  6. Vad kostar M?

Vad hände med Sunfleet?

Idag lanserar Volvo bildelningstjänsten M Bildelningstjänsten Sunfleet som är ett dotterbolag till Volvo kommer till en början att integreras i och samverka med den nya tjänsten M. När M växer kommer dock Sunfleet att fasas ut. M-bilarna kommer inte att vara brandade som Sunfleets bilar är idag.

Hur många bilar har Sunfleet?

Hur många bilar har Sunfleet? Över 1400 bilar på över 50 orter (Oktober 2017).

Vad kostar det att hyra bil med M?

De flesta som är med väljer abonnemanget Lagom för 195 kr/månad, 110 kr/timma, 1 195 kr/dygn, 2 295 kr/helg, medan de som i princip ersätter egen bil med att vara med i M väljer Stora för 895 kr/månad, 85 kr/timma, 995 kr/dygn, 1 995 kr/helg.

Vilken bilpool är bäst?

SUNFLEET. Sveriges mest omfattande bilpool med närmare 50 000 medlemmar. Har över 1100 bilar spridda på cirka 50 orter över hela Sverige. Anslutningsavgiften är 0 kronor.

Vilken bilpool är billigast?

Zmartas jämförelse visar att Bilpoolen.nu är det överlag billigaste alternativet. Dock varierar bilpoolernas kostnadserbjudanden över de olika körprofilerna. Den som kör i snitt fyra resor i månaden gynnas istället av att välja Move About.

Vad kostar M?

Kostnaden för en resa beräknas utifrån din prisplan, längden på din bokning och hur långt du kör. Om du väljer vår största modell XC90 tillkommer ett pristillägg. Exempel: Om du har Lilla planen och gör en bokning på 3 timmar (110 kr/tim) där du kör 45 km (2 kr/km) blir priset för den bokningen 420 kr.