:

Vad kostar det att åka metro i Köpenhamn?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar det att åka metro i Köpenhamn?
 2. Kan man åka buss med tågbiljett?
 3. Hur mycket kostar en biljett till Danmark?
 4. Hur kan man ta sig till Köpenhamn?
 5. Hur mycket kostar det att åka till Danmark med tåg?
 6. Vad kostar tåget till Kastrup?
 7. Kan man åka buss med SJ biljett?
 8. Kan man åka spårvagn med tågbiljett?
 9. Hur mycket kostar det att åka tåg till Danmark?
 10. Vad kostar Öresund runt?
 11. Får danskar resa till Sverige?
 12. Kan man åka till Köpenhamn med sommarkort?
 13. Hur mycket kostar en tågbiljett till Malmö?
 14. Vad kostar Coronatest på Kastrup?
 15. Vad kostar tåg från Malmö till Göteborg?
 16. Finns det toa på SJ Snabbtåg?
 17. Kan man åka med västtrafikkort på Öresundståget?
 18. Kan man åka Öresundståg med SJ biljett?

Vad kostar det att åka metro i Köpenhamn?

Huvudstadsområdet (också kallat "HT-området") har samma biljettsystem. Här kan du använda "Rejsekortet" som ger rabatter i förhållande till att köpa enkelbiljetter. En vanlig vuxenbiljett från flygplatsen in till stan kostar till exempel 36 DKK men med ett rejsekort kostar resan endast 20,5 DKK (mars 2019).

Kan man åka buss med tågbiljett?

Din Öresundstågsbiljett gäller inte bara för tågresan, utan även på stadsbussen till och från stationen! En förbokad biljett är generellt sett endast giltig på den utsatta avgången. Mer öppna biljetter säljs av länstrafiken. Beroende på vilken sorts biljett du har finns olika möjlighet till om- och avbokning.

Hur mycket kostar en biljett till Danmark?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa.

Hur kan man ta sig till Köpenhamn?

På danska sidan kan du resa med DSB:s tåg, Öresundståg, Movias stadsbussar och Metron (enkel- och 24-timmarsbiljett, samt 30-dagarsbiljett med tillägg) i Köpenhamn inom de områden du köpt biljett för.

Hur mycket kostar det att åka till Danmark med tåg?

För att resa från Stockholm till Köpenhamn med tåg, har du ofta direkta SJ X2000/Snabbtåg tåg, minst varannan timme. Resetiden är cirka 5:15 timmar. Fler anslutningar är tillgängliga med förändring i Malmö inklusive en Öresundståg på andra delen. Tågpriserna börjar från 195 SEK.

Vad kostar tåget till Kastrup?

Tågen stannar vid rulltrappor och hissar som tar dig upp till terminalen och check-in på ett par minuter. Från Malmö går det tåg med 10-20 minuters mellanrum och en enkel resa kostar 111 SEK* för vuxna och 55 SEK* för barn och ungdomar upp t.o.m. 15 år (20% rabatt med reskassa) i 2 klass.

Kan man åka buss med SJ biljett?

Biljetter för övrig lokaltrafik: SJ säljer även biljetter till lokaltrafiken via det ordinarie köpflödet. Skriv bara in varifrån och vart du vill resa och välj avgångstid, så får du en biljett för hela resan.

Kan man åka spårvagn med tågbiljett?

Du behöver bara köpa ny biljett om giltighetstiden på biljetten gått ut när det är dags att byta. Våra biljetter gäller på både tåg, buss, spårvagn och båt.

Hur mycket kostar det att åka tåg till Danmark?

För att resa från Stockholm till Köpenhamn med tåg, har du ofta direkta SJ X2000/Snabbtåg tåg, minst varannan timme. Resetiden är cirka 5:15 timmar. Fler anslutningar är tillgängliga med förändring i Malmö inklusive en Öresundståg på andra delen. Tågpriserna börjar från 195 SEK.

Vad kostar Öresund runt?

Öresund rundt: Upplev mer med 2-dagarsbiljetten Med biljetten kan du resa Öresund runt. Biljetten kostar endast 249 kronor för en vuxen och 124 kronor för barn.

Får danskar resa till Sverige?

Inresa från Danmark, Finland, Island och Norge omfattas inte av några inreserestriktioner. Ett tillfälligt förbud för icke nödvändiga resor från länder utanför EU/EES till Sverige som infördes efter uppmaning av Europeiska rådet och kommissionen, gäller sedan mars 2020.

Kan man åka till Köpenhamn med sommarkort?

Precis, Jojo Sommar gäller endast inom Skåne. Ska du vidare till Köpenhamn kan du köpa tilläggsbiljett för resten av resan och betala den med Jojo Reskassa för bästa pris. ... Om du har period tex mellan Lund-Malmö och vill åka till Köpenhamn så köper du tilläggsbiljett Malmö-Köpenhamn.

Hur mycket kostar en tågbiljett till Malmö?

Boka din resa 2–3 veckor framåt i tiden, och välj resdagar som inte är fredag eller söndag! De billigaste biljetterna kostar från 149 kr enkel resa, men den hittar du bara på de avgångar där det normalt är få som reser.

Vad kostar Coronatest på Kastrup?

Ja. Falck erbjuder två typer av covid-19-tester: ett antigen-test och ett PCR-test, som båda kan visa om du bär på coronaviruset. Ett PCR-test kostar DKK 1 050 och ett antigentest kostar DKK 199. Alla passagerare kan med andra ord testa sig i samband med ankomst, transit eller före avgång.

Vad kostar tåg från Malmö till Göteborg?

Åker du med tåg från Malmö till Göteborg kan du hitta tågbiljetter för under 200 kronor med SJ:s snabbtåg. Priserna stiger generellt sett ju senare på dygnet du väljer att åka.

Finns det toa på SJ Snabbtåg?

Ja, toaletter finns ombord på alla våra tåg. På de flesta tåg så finns det en toalett i varje vagn.

Kan man åka med västtrafikkort på Öresundståget?

Nyhet! Nu kan du resa med enkelbiljett i appen Västtrafik To Go även på Öresundstågen. Tidigare har du bara kunnat resa med våra SMS-biljett, periodbiljetter och skolkort på Öresundstågen men nu gör vi det möjligt att resa med enkelbiljett i Västtrafik To Go även på dessa tåg.

Kan man åka Öresundståg med SJ biljett?

De resenärer som har en Resplusbiljett, som består av en resa med SJ och ett byte till Skånetrafikens regionaltåg får nu möjlighet att åka vidare med första bästa anslutning, vare sig det är ett Öresundståg eller ett Pågatåg. ...