:

Hur får man kontakt med SJ?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man kontakt med SJ?
 2. När öppnar SJ kundtjänst?
 3. Har inte fått min SJ mobilbiljett?
 4. När är SJ biljetter billigt?
 5. Hur använder jag Ombokningsvärde SJ?
 6. Hur lång tid tar det att få en e biljett från SJ?
 7. När släpps SJ biljetter 2021?
 8. Varför funkar inte SJ?
 9. Kan inte boka biljett SJ?
 10. När är det billigast att åka tåg?
 11. Vad kostar månadskort på SJ?
 12. Vad innebär ombokningsbar biljett på SJ?
 13. Hur länge gäller Ombokningsvärde på SJ?
 14. Kan man köpa biljett ombord på SJ?
 15. Hur länge kan man boka om SJ?
 16. När släpps nya biljetter SJ?
 17. När släpper SJ biljetter för maj?
 18. Varför får jag inte sms biljett SJ?
 19. Varför kommer jag inte in på SJ?
 20. När släpps SJ Sommarbiljetter 2021?

Hur får man kontakt med SJ?

Kundservice
 • Telefon: 0771-75 75 75. ...
 • Tänk på att det alltid är 100 kronor billigare att köpa resan på sj.se, i appen och i biljettautomaten!
 • Mejl: [email protected]sj.se.
 • Se alla dina SJ-fakturor på minafakturor.sj.se.
 • * Under storhelger kan andra öppettider gälla.

När öppnar SJ kundtjänst?

Du kan ringa vår kundservice klockan 08:00-17:00* på vardagar. Är du drabbad av en trafikstörning finns vår trafikinformation tillgänglig 06:00-22:00 (akuta ärenden tas om hand dygnet runt).

Har inte fått min SJ mobilbiljett?

Du kan hitta ditt bokningsnummer i den bekräftelse som skickas via mejl när du köper din biljett. Om du inte hittar mejlet med bekräftelsen kan du behöva titta i din skräppost/spam. Har du fått biljetten via pdf eller sms så kan du se biljettnumret, där de åtta första tecknen är detsamma som bokningsnummer.

När är SJ biljetter billigt?

Du hittar de billigaste biljetterna i samband med våra biljettsläpp, som vi har fyra gånger per år. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan. Så ju tidigare du köper dina resor, desto större är chansen att hitta billiga biljetter. Läs mer om SJ Enkelbiljett här.

Hur använder jag Ombokningsvärde SJ?

När du har sökt upp din biljett väljer du den biljett som ska ombokas och klicka på Boka om. Markera den/de ombokningsvärden du vill använda och klicka på Fortsätt så kommer du vidare för att välja ny avgång och genomföra din ombokning.

Hur lång tid tar det att få en e biljett från SJ?

SMS-biljett skickas till angivet mobilnummer dagen innan resan. Reser du inom 24 timmar skickas sms-biljetten inom 15 minuter från köpet. SMS-biljetten är endast giltig i den mobiltelefon som SJ har skickat den till. Fysisk biljett kan hämtas ut kostnadsfritt i SJ Biljettautomat.

När släpps SJ biljetter 2021?

Jun 16, 2021 07:10 CEST I dag den 16 juni släpper SJ biljetter för hösten, närmare bestämt för perioden 16 augusti – 11 december. Det gäller resor med SJs dag- och nattåg som då kan bokas i alla prisgrupper och flexibilitetsnivåer.

Varför funkar inte SJ?

SJs webbplats bäddar ibland in innehåll och delningsverktyg från sociala nätverk, till exempel Facebook, Flickr och Youtube. Dessa leverantörer kan därmed komma att använda cookies på SJs webbplats. SJ har ingen åtkomst till, och kan inte styra över, dessa cookies eller de uppgifter de samlar in.

Kan inte boka biljett SJ?

Just nu går det inte att köpa resa på SJ.se, i biljettautomat, i resebutik eller via 0771- 75 75 75. Vi arbetar för att åtgärda felet så snart som möjligt. ... Om ni inte löser detta, får man då sj. se-pris ombord på tåget??

När är det billigast att åka tåg?

– En resa är alltid billigast 90 dagar före avresan, sedan stiger priset beroende på efterfrågan. Om många vill åka på en viss sträcka stiger priset på den till en maxnivå.

Vad kostar månadskort på SJ?

Res hur mycket du vill under ett helt år och välj mellan olika komfortnivåer. Res obegränsat under ett år i 2 klass samt 2 klass Lugn på alla våra dag- och nattåg för 43 300 kronor.

Vad innebär ombokningsbar biljett på SJ?

Med en ombokningsbar biljett har du möjligheten att ändra din resa innan tågets avgång. Ombokningsvärdet är biljettpriset minus bokningsavgiften och du kan byta in värdet mot en eller flera nya biljetter. ... Notera att dessa regler endast gäller SJs egna biljetter.

Hur länge gäller Ombokningsvärde på SJ?

Har du köpt din biljett den 17 januari 2017 eller senare är ombokningsvärdet giltigt i 180 dagar från resedatumet på din ursprungliga biljett. Har du köpt din biljett tidigare än 17 januari 2017 är ombokningsvärdet giltigt i 90 dagar från resedatumet på din ursprungliga biljett.

Kan man köpa biljett ombord på SJ?

Det är inte möjligt att köpa biljett ombord på SJs tåg (1). ... Bokningsavgiften framgår av biljetten.

Hur länge kan man boka om SJ?

Du kan också avboka din resa. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas för nya resor med SJs tåg. Ny resa behöver bokas inom 180 dagar från och med resedatumet på din ursprungliga biljett. Din nya resa som du bokar om till kan genomföras efter 180 dagar.

När släpps nya biljetter SJ?

Här nedan ser du datum för SJs kommande bokningssläpp....När släpps SJs biljetter?
Datum för bokningssläppPeriod som kan bokas
6 oktober 202112 december 2021 -
Början av december 202121 mars -

När släpper SJ biljetter för maj?

Med start den 12 maj går det bra att boka sommarens tågresor, då biljetter för perioden 27 juni – 15 augusti släpps till försäljning. Sedan tidigare har SJ en visuell platskarta som gör det enkelt att se vilka platser som är spärrade för försäljning på grund av coronapandemin.

Varför får jag inte sms biljett SJ?

Om du förlorat din SMS-biljett eller E-biljett och har ditt bokningsnummer kan du en ny biljett via sj.se, SJ App och SJ Biljettautomat. Om du även har förlorat ditt bokningsnummer kan du kontakta SJ Kundservice för att en ny biljett.

Varför kommer jag inte in på SJ?

Om vår app inte fungerar så räcker det i de flesta fall med att du loggar ut/in en gång, alternativt installerar om appen, för att lösa problemet. Detta kan vanligtvis åtgärdas enligt ovan: Appen visar en felaktig poängsumma. Ditt SJ Prio kort ser ut att ha blivit inaktivt.

När släpps SJ Sommarbiljetter 2021?

När släpps SJs biljetter?
Datum för bokningssläppPeriod som kan bokas
16 juni 202116 augusti - 11 december 2021
6 oktober 202112 december 2021 -
Början av december 202121 mars -
Mitten av mars 202220 juni - 28 augusti 2022