:

När är det 10 på City Gross?

Innehållsförteckning:

 1. När är det 10 på City Gross?
 2. När öppnar City Gross Helsingborg?
 3. Vad kostar det att handla online på City Gross?
 4. Har City Gross presentkort?
 5. Har City Gross pensionärsrabatt?
 6. Hur mycket kostar hemleverans från ICA?
 7. Hur funkar självscanning City Gross?
 8. Vilka dagar har City Gross pensionärsrabatt?
 9. Vad kostar hemkörning från Mathem?
 10. Vad kostar det att få hemleverans från ICA?
 11. Vad kostar hemkörning från Maxi?
 12. Vilken kedja tillhör matöppet?
 13. Vad hette City Gross innan?
 14. När öppnade City Gross Sundsvall?
 15. Vad betyder prio kund?

När är det 10 på City Gross?

10% vid ett köptillfälle Varje gång du registrerar ditt köp som Priokund på citygross.se eller i butik så är du ett steg närmare en rabattkupong på 10% vid ett köptillfälle eller två rabattkuponger på 5% som gäller vid två köptillfällen.

När öppnar City Gross Helsingborg?

City Gross, Regementsvägen 3, Helsingborg
Mån:07.00-22.0007.00-22.00
Tis:07.00-22.0007.00-22.00
Ons:07.00-22.0007.00-22.00
Tor:07.00-22.00

Vad kostar det att handla online på City Gross?

Vi har samma schyssta priser online som i butik. Vid beställning och upphämtning av matvaror och recept tillkommer en plockavgift från 49 kr oavsett storlek på din beställning. Vid beställning av enbart Matkassar tillkommer ingen plockavgift.

Har City Gross presentkort?

Du kan köpa ett presentkort i din butik eller på citygross.se. ...

Har City Gross pensionärsrabatt?

Givetvis är du välkommen att handla hos oss den dag i veckan som passar dig, men just på tisdagar får du lite extra bra pris. Gäller alla seniorer som fyllt 62 år!

Hur mycket kostar hemleverans från ICA?

Hemleverans: Leveransavgiften för hemleverans är mellan 49–79 kr beroende på vald tid. Hämtar du istället i butik så betalar du ingen leveransavgift. Handlar du för under 700 kr tillkommer en serviceavgift på 49 kr.

Hur funkar självscanning City Gross?

Scanna – snabbt och enkelt Som Priokund kan du handla snabbt och enkelt! Med vår självscanning slipper du köa, håller du koll på kvittot och kan packa dina varor direkt i kassen. På vis sparar du mer tid.

Vilka dagar har City Gross pensionärsrabatt?

City Gross - TISDAG = SENIORRABATT Du får 5 % rabatt på... | Facebook.

Vad kostar hemkörning från Mathem?

För privatpersoner är leveransen kostnadsfri vid köp över 700 kr. De enda undantagen är våra populära skärgårdsleveranser och vissa samma dag-leveranser där det tillkommer en extra avgift. Eventuella avgifter framgår alltid tydligt när du väljer leveranstid.

Vad kostar det att få hemleverans från ICA?

Hemleverans: Leveransavgiften för hemleverans är mellan 49–79 kr beroende på vald tid. Hämtar du istället i butik så betalar du ingen leveransavgift. Handlar du för under 700 kr tillkommer en serviceavgift på 49 kr.

Vad kostar hemkörning från Maxi?

Hemleverans: Till ett fast pris, 99 kronor per beställning, oavsett hur mycket du handlar för. Det tillkommer även en plockavgift på 49 kronor.

Vilken kedja tillhör matöppet?

Matöppet är en kedja av dagligvarubutiker, som ingår i Bergendahlsgruppen och drivs och ägs av fristående köpmän. Har 75 butiker i södra och mellersta Sverige.

Vad hette City Gross innan?

År 2006 genomförde Bergendahls-Gruppen och Coop en bytesaffär som innebar att Coop tog över fem AGs-butiker och överlät två Coop Forum i norra Sverige till Bergendahls. Av de överlätna AGs-butikerna blev fyra Coop Extra och en Coop Konsum. Med början under 2007 bytte ett antal butiker namn till City Gross.

När öppnade City Gross Sundsvall?

Nu öppnar Sveriges tolfte City Gross och läget blir i Sundsvall. Det blir kedjans nordligaste butik. Ytan blir på totalt 6 000 kvadratmeter och butiken får 55 anställda. Butiken invigs den 15 maj.

Vad betyder prio kund?

Som Priokund kan du handla snabbt och enkelt! Med vår självscanning slipper du köa, håller du koll på kvittot och kan packa dina varor direkt i kassen. På så vis sparar du mer tid.