:

Vad kostar skåpluckor?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar skåpluckor?
  2. Vad kostar det att Sprutlackera kök?
  3. Vad kostar ett picky Living kök?
  4. Vad kostar ett Länghemskök?
  5. Hur byter man bänkskiva i köket?

Vad kostar skåpluckor?

När vi utgår från skåpen i vår uppsättningslista ovan får vi ett totalpris för köksluckor och lådfronter på 39 910 kronor. I priset ingår också knoppar och handtag, i detta fall kallas de dock för grepp eftersom de är frästa direkt i luckan. Greppet vi har valt kallas för G6 och har en mässingbotten.

Vad kostar det att Sprutlackera kök?

Luckorna är just nu i klarlackat trä och du önskar ett halvblankt resultat i valfri NCS-kulör. Slutpriset för att lackera om dessa luckor blir då 9120:- och då tillkommer kostnader för ned- och uppmontering, frakt samt att andra delar såsom täcksidor tillkommer.

Vad kostar ett picky Living kök?

20.635 sek - Slät MDF i specialkulör 0802-G94Y - 20st delar Priset är inklusive täcksidor, passbitar och socklar. Frakt, vitvaror, bänkskiva, handtag tillkommer.

Vad kostar ett Länghemskök?

Vårt kök från Länghemskök med frästa speglar "herrgård elfenbensvit" format som ett "U" kostar ca 60.000 komplett exkl. vitvaror. Vi räknar med ca 35.000 för dem sammanlagt. Så det blir 95.000 för vårt kök.

Hur byter man bänkskiva i köket?

Montera din nya bänkskiva Lägg bänkskivan på plats och kontrollera att den passar. Vid infälld diskho, stryk in snittytorna med silikon, alternativt lack, så att inte fukt kan tränga in i skivan. Montera därefter diskbänken eller hällen i skivan enligt den medföljande instruktionen. Montera fast skivan i skåpstommen.