:

Hur kan man få information om en person?

Innehållsförteckning:

 1. Hur kan man få information om en person?
 2. Hur kan man hitta en person med telefonnummer?
 3. Vem som bor på en viss adress?
 4. Vem har sökt mig på Mrkoll?
 5. Vad kan man få reda på om en person?
 6. Hur kan man ta reda på om någon är gift?
 7. Vem har ett visst telefonnummer?
 8. Hur kan man se var en mobil befinner sig?
 9. Vilka är folkbokförda på min adress?
 10. Är Mrkoll anonymt?
 11. Kan man se om någon söker mig på Google?
 12. Kan man söka om någon har barn?
 13. Hur kan jag vet mitt personnummer?
 14. Hur kan man ta reda på om någon har barn?
 15. Var är en person skriven?
 16. Vem äger ett visst nummer?
 17. Hur många har sökt på mig?
 18. Kan andra se var jag befinner mig?
 19. Hur kan man spåra ett mobilnummer?

Hur kan man få information om en person?

- Ring och uppge personens namn och adress, så får du ut personnumret. - Fråga Skatteverket efter personens "familjebild". Det är ett papper som visar om och i så fall när personen har varit gift och med vem. Du kan även reda på vem som är personens mamma, pappa, syskon och barn.

Hur kan man hitta en person med telefonnummer?

Om du har en smartphone eller tillgång till Internet finns tjänster så som Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se. Dessa tjänster erbjuder olika sätt att hitta den information du söker. Men om du inte har möjlighet att använda en smartphone eller Internet finns en gratis nummerupplysning för personer med synnedsättning.

Vem som bor på en viss adress?

Med tjänsten Visa folkbokförda på samma adress kan du få reda på om det finns fler personer folkbokförda på samma adress som du själv är folkbokförd på. Om något inte stämmer kan du lämna uppgifter till Skatteverket.

Vem har sökt mig på Mrkoll?

Den information som syns i Mrkoll har sitt ursprung hos myndigheterna. Den är tillgänglig för vem som helst via offentlighetsprincipen. Det innebär att vem som helst har rätt att ta del av informationen. Vi uppdaterar adressuppgifter löpande och du behöver inte kontakta oss för att få din adress uppdaterad.

Vad kan man få reda på om en person?

De enda uppgifter som man kan läsa ut av ett personnummer är födelsetid och kön.

Hur kan man ta reda på om någon är gift?

Vill du ta reda på om en person är gift och när giftermålet i sådana fall ägde rum kan du kontakta Skatteverket. Se vidare här för kontaktuppgifter till Skatteupplysningen.

Vem har ett visst telefonnummer?

De mest sökta telefonnumren i Sverige. Eniro.se....Mest sökta numret.
TelefonnummerSökningar
07510168119649
06113442009272
07704557959211
07510125669052

Hur kan man se var en mobil befinner sig?

Hur spårar man en mobiltelefon?
 • Spåra Android-telefon - Google device manager, Google location history. ...
 • Spåra iPhone- och Apple-utrustningar med iOS - Find My iPhone eller hemsidan iCloud.com.
 • Spåra Windows-telefon - Find my Phone (den officiella Microsoft-hemsidan för att spåra mobiltelefoner).

Vilka är folkbokförda på min adress?

Se om dina uppgifter har registrerats Logga in om du vill kontrollera ditt namn eller vilken adress du är folkbokförd på. Du kan se information om namn, adress, civilstånd och barn under 18 år. Klicka på knappen Folkbokföring för att logga in.

Är Mrkoll anonymt?

Nej, du är helt anonym när du köper en dom. Den tilltalade personen kan inte heller se eller veta om någon har begärt ut rättsinformation via Mrkoll. ... Det finns även en knapp som du kan använda för att ladda ned den kompletta domen från domstolen som en PDF.

Kan man se om någon söker mig på Google?

Den nya svenska sajten Googlad.nu ger dig svaret. Gör en sökning på ditt eget namn så får du se hur många gånger någon har sökt på det under den senaste månaden. Du får förstås även se sökresultatet. Tjänsten är gratis och kräver ingen registrering.

Kan man söka om någon har barn?

Ring Skatteverket, 0771-567 567, folkbokföringen, begär personbild på personen och ”alla på personens personbild”, vilket ger information om: barn, föräldrar, föräldrars barn (=syskon), maka/make, svärföräldrar, svågrar, svägerskor och eventuellt barns syskon.

Hur kan jag vet mitt personnummer?

De sex första siffrorna består av personens födelsedatum noterat som år (utan sekelangivning), månad och dag. De tre första siffrorna efter skiljetecknet är personnumrets födelsenummer, som består av ett löpnummer där tredje siffran anger personens kön – jämn siffra för kvinnor och udda för män.

Hur kan man ta reda på om någon har barn?

Skatteverket - Ring Folkbokföringen på tfn 0771-567 567, begär "personbild" på personen och "alla påpersonens personbild", vilket ger information om: barn, föräldrar, föräldrars barn (=syskon), maka/make, svärföräldrar, svågrar, svägerskor och evbarns syskon.

Var är en person skriven?

Om någon har folkbokfört sig på din adress ska du kontakta Skatteverket. Om Skatteverket efter utredningen inte kan konstatera var personen faktiskt bor kan de ändra folkbokföringen till ”utan känd hemvist”. ... Skatteverket har en tjänst som du kan använda för att få reda på vilka som är folkbokförda på din adress.

Vem äger ett visst nummer?

Om du vill ta reda på vilken operatör ett visst telefonnummer tillhör kan du göra det via Post-och telestyrelsens hemsida.

Hur många har sökt på mig?

Du har sökt på ett telefonnumm
TelefonnummerFöretag
0757707419Du har sökt på ett telefonnumm
0751792671Du har sökt på ett telefonnumm
0731251584Du har sökt på ett telefonnumm
37495979088Du har sökt på ett telefonnumm

Kan andra se var jag befinner mig?

Om du vill skicka din plats till någon som inte har ett Google-konto kan du dela platsen via en länk. Öppna Google Maps-appen på din telefon eller surfplatta med Android och logga in. Läs om hur du loggar in.

Hur kan man spåra ett mobilnummer?

Svaret är en komplett nej. Om du måste spåra en telefon eller en persons läge bara genom telefonnumret, som en laglydig civila är det helt enkelt inte möjligt. Du kan på sin höjd få tillgång till personens namn eller sitt registrerade adress, men det kommer aldrig att hjälpa om din telefon blir stulen.