:

Kan jag skaffa Bahnhof?

Innehållsförteckning:

 1. Kan jag skaffa Bahnhof?
 2. Varför Bahnhof?
 3. Vad kostar bredband hos Bahnhof?
 4. Har Bahnhof bindningstid?
 5. Har Bahnhof kollektivavtal?
 6. Har Bahnhof mobilt bredband?
 7. Vad tycker ni om Bahnhof?
 8. Är Bahnhof säkert?
 9. Vad kostar fiber från Telia?
 10. Vad kostar bredband hos tele2?
 11. Hur säger man upp Bahnhof?
 12. Hur lång uppsägningstid har Bahnhof?
 13. Hur är det att jobba på Bahnhof?
 14. Vilket nät använder Bahnhof?
 15. Har Halebop Mobilt bredband?
 16. Vad tycker ni om ownit?
 17. Hur stabilt är Bahnhof?
 18. Är Bahnhofs router bra?
 19. Hur säker är Bahnhof VPN?
 20. Vad kostar bredband via fiber?

Kan jag skaffa Bahnhof?

Bahnhof erbjuder flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var du bor och vilket nät adressen tillhör. Den som kan beställa Bahnhof bredband via fiber på sin adress kan välja mellan följande bredbandsabonnemang: Bahnhof bredband 10/10. ... Bahnhof bredband 1000/1000.

Varför Bahnhof?

Bahnhof ger support på telefon för alla sina tjänster: Bredband, IP-telefoni, HD-tv, Integrity VPN, e-post från Bahnhof, samt antivirus och brandvägg. ... Det finns inget särskilt abonnemang för extrahjälp utan Bahnhof ger bara support för sina egna tjänster och utrustning.

Vad kostar bredband hos Bahnhof?

Bahnhofs bredband – snabbt, säkert och svenskt. Sveriges snabbaste internet! 499 kr/mån! Håll hela familjen uppkopplad, gejma med närmast obefintlig ping, streama hur mycket film som helst och skicka tunga filer helt ohämmat.

Har Bahnhof bindningstid?

Ingen bindningstid! Du behöver Bahnhofs router för att tjänsten ska fungera.

Har Bahnhof kollektivavtal?

Via internet från Bahnhof erbjuds olika tillägg så som VPN och fler TV-kanaler. ... Det är också möjligt att ha TV-utbud via vissa av bredbandsleverantörerna. Bredbandet ingår som ett obligatoriskt tillägg i hyresavgiften då föreningen har tecknat ett kollektivavtal med Bahnhof.

Har Bahnhof mobilt bredband?

Bahnhofs tjänster för mobilt bredband samt mobiltelefoni kommer att avvecklas. ... Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har frågor gällande ditt abonnemang eller är intresserad av andra tjänster från Bahnhof.

Vad tycker ni om Bahnhof?

Tjänsten är bra, men deras kundtjänst har mycket att önska. Innan man skaffar IP telefoni (Eller andra IT tjänster) är det en god ide att se hur lätt man kan nå leverantören via email eller telefon ! Bahnhof är i princip omöjlig att nå via email ! Att ringa dom är lika hopplöst !

Är Bahnhof säkert?

Bahnhof erbjuder snabba, säkra och prisvärda internettjänster till privatpersoner och företag sedan 1994. Vårt löfte är att ge kunderna maximal säkerhet mot övervakning, företagsspionage och läckor – något som blir allt viktigare när samhället digitaliseras.

Vad kostar fiber från Telia?

449 kr/mån i 12 mån. Surfa obegränsat, medelhastighet 100 mbit/s. Wifi-router ingår. Rabatt på installation, nytt pris 3490kr.

Vad kostar bredband hos tele2?

Vårt fasta bredband finns nu i hastigheterna 150 Mbit/s, 300 Mbit/s och 1200 Mbit/s. I samtliga hastigheter ingår lån av router, obegränsad surf och surfgaranti. Väljer du de högre hastigheterna bjuder vi dessutom på säkerhetstjänsten Trygg Surf. Prisexempel: 300 Mbit/s för 429 kr/månad vid 24 månaders bindningstid.

Hur säger man upp Bahnhof?

Hur gör jag för att säga upp? Våra streamingtjänster säger du upp som vanligt genom att kontakta oss. Via telefon på 010-510 00 00 eller via chatt på Mina sidor.

Hur lång uppsägningstid har Bahnhof?

12.2 Om Bahnhofs rätt eller möjlighet att distribuera Tjänsten till den fastighet där Tjänsten nyttjas upphör till följd av att Bahnhofs avtal om anslutning till fastigheten upphör att gälla, äger Bahnhof rätt att säga upp Avtalet med en (1) månads uppsägningstid.

Hur är det att jobba på Bahnhof?

Vi på Bahnhof tror på rätten till privatliv, kommunikationsfrihet och IT-säkerhet. Vi står på individens sida i ur och skur, och har försvarat frihetliga värden online sedan 1994. Delar du våra värderingar och vill vara med på vår resa?

Vilket nät använder Bahnhof?

Vi kallar vårt nya nät för Northern Light och det kan liknas vid en höghastighetsjärnväg mellan viktiga knutpunkter i Sverige, fast för internettrafik. Rent praktiskt betyder det att vårt nät blir snabbare, stabilare och får snabbare responstid.

Har Halebop Mobilt bredband?

Nej, Halebop erbjuder inte längre mobilt bredband. Tidigare hade de ett mobilt bredband på 25 GB, men de har valt att ta bort den tjänsten från sitt utbud. I stället erbjuder Halebop bara mobilabonnemang, kontantkort och fast bredband via fiber.

Vad tycker ni om ownit?

Mest nöjda kunder har Ownit, som kammar hem 72,5 i undersökningen, följt av Bahnhof på 71,8. I botten hittar vi Telenor med 54,1. De får sällskap av Bredbandsbolaget, 3 och Tele2 under 60-sträcket, som enligt Svenskt Kvalitetsindex indikerar ”stora svårigheter att motivera sina kunder att stanna kvar hos sig”.

Hur stabilt är Bahnhof?

Bahnhof levererar bredband stabilt utan några avbrott under 6 år. Hastigheten är högre än utlovat. Mailtjänsten fungerar utmärkt.

Är Bahnhofs router bra?

Router Den svenska internetleverantören har tagit fram en router för hemmabruk med en hastighet upp till 10 Gbit/s. Detta möjliggör höga hastigheter för hushåll som har flertalet enheter uppkopplade samtidigt.

Hur säker är Bahnhof VPN?

Bahnhof kan meddela att vi vet att deras servrar står i en säker och stabil IT-miljö på (under) svensk mark… Varken Integrity VPN eller Bahnhof sparar data om dig, förutom det vi behöver för att kunna leverera tjänsten så klart.

Vad kostar bredband via fiber?

Månadskostnaden för ett symmetriskt abonnemang med 100 Mbit/s varierade mellan 1 kr. Abonnemang med 1 Gbit/s var avsevärt dyrare än abonnemang på 100 Mbit/s. Mediankostnaden för abonnemang på 1 Gbit/s symmetrisk hastighet var 728 kronor, 103 kr mer än 2018.