:

Varför funkar inte Länsförsäkringar?

Innehållsförteckning:

 1. Varför funkar inte Länsförsäkringar?
 2. Vad är Delkasko Länsförsäkringar?
 3. Hur fungerar säkerhetsdosa Länsförsäkringar?
 4. Har Länsförsäkringar bankfack?
 5. Hur hittar jag mina försäkringar?
 6. Vilken försäkring har jag Folksam?
 7. Varför går det inte att logga in på Länsförsäkringar Bank?
 8. Har Länsförsäkringar problem med inloggning?

Varför funkar inte Länsförsäkringar?

Driftstörning i Swish - Löst En driftstörning i Swish pågick 2021-04-10. Driftstörning är åtgärdad och tjänsten fungerar som vanligt igen.

Vad är Delkasko Länsförsäkringar?

Delkasko är ett samlingsnamn inom försäkringsbranschen för de olika delarna som ingår i din halvförsäkring, om man bortser från den obligatoriska trafikförsäkringen. Det betyder att du kan ha rätt till ersättning om ditt fordon råkar ut för stöld-, glas-, brand- eller maskinskador.

Hur fungerar säkerhetsdosa Länsförsäkringar?

Med säkerhetsdosan kan du logga in på Mina sidor och signera dina uppdrag....Aktivera dosan och välj din egen pinkod
 • Starta säkerhetsdosan med OK-knappen.
 • Texten ANGE PIN visas. Knappa in din tillfälliga pinkod.
 • Texten NY PIN visas. ...
 • Texten VERIFIERA visas.

Har Länsförsäkringar bankfack?

Du som är kund hos oss får utan extra kostnad ett Digitalt Bankfack, en hårddisk på nätet, där du kan lagra, komma åt och dela ut dina bilder och filer från vilken dator som helst, när som helst.

Hur hittar jag mina försäkringar?

Var ska man leta? Titta i sparade brev eller mejl efter avtal eller kontoutdrag senaste året, i fall du inte kommer ihåg vilka försäkringar du själv tecknat. De kan ha skickats som vanlig fysisk post, mejl eller till en digital brevlåda, som Kivra. Försäkringar kan tecknas som en gruppförsäkring via arbetsgivaren.

Vilken försäkring har jag Folksam?

Vilka försäkringar har jag hos Folksam? Logga in på Mina sidor eller ring Kundservice på 0771-950 950 för att se vilka försäkringar du har hos Folksam.

Varför går det inte att logga in på Länsförsäkringar Bank?

Ladda ner den senaste versionen av Mobilt BankID-appen med en QR-ikon, om du inte redan har den. Välj Logga in med Mobilt BankID. Fyll i ditt personnummer och klicka på Logga in. ... Identifiera dig med din säkerhetskod, Touch ID eller Face ID i BankID-appen.

Har Länsförsäkringar problem med inloggning?

Vi har för närvarande problem med inloggning samt att signera betalningar med BankID i Mina sidor och vår app. Kortbetalning och Swish ska fungera som vanligt. Vi arbetar så fort vi kan med att lösa problemen och ber om ursäkt för de problem som det medför.