:

Kan man handla på Dollarstore online?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man handla på Dollarstore online?
 2. Vilka städer finns Dollarstore?
 3. Var ska Dollarstore öppna i Umeå?
 4. Hur många Dollarstore butiker finns det i Sverige?
 5. Vilken Dollarstore är störst?
 6. När öppnar Dollarstore Umeå?
 7. Vem är ägare till dollarstore?
 8. Har dollarstore kollektivavtal?
 9. När öppnar Dollarstore Laholm?
 10. Vilket land kommer dollarstore från?
 11. Vem grundade dollarstore?
 12. Vilken är Sveriges största dollarstore?

Kan man handla på Dollarstore online?

Dollarstore gör tvärtom. Lågpriskedjan har stängt ned den e-handelsverksamhet som lanserades i mars 2019. Det är sajten Ehandel som var först med att berätta att Dollarstore pausat sin e-handel. ”Vi stängde ned e-handeln i slutet på oktober då vi kände att vi inte har personalresurserna som krävs just nu.

Vilka städer finns Dollarstore?

Idag är DollarStore Sveriges snabbast växande lågpriskedja med 84 matbutiker runt om i Sverige bla. i Norrtälje, Mjölby, Ljungby, Växjö, Örebro, Eslöv, Sölvesborg, Ronneby, Gävle och har sitt huvudkontor i Kista, Stockholm. Den största DollrStorebutiken ligger i Botkyrka och har en yta på 4000 kvadratmeter.

Var ska Dollarstore öppna i Umeå?

Dollarstore blir granne med Intersport på Mariedal. Dollarstore öppnar i Umeå i november i lokaler som håller på att byggas på Björnvägen, Mariedal. Befintliga hyresgäster i fastigheten som byggs ut är bland annat Mio, Hermanssons Kök och Röda Korset Kupan.

Hur många Dollarstore butiker finns det i Sverige?

Huvudkontoret finns i dag i Kista och centrallagret i Svenstavik. Dollarstore hade 116 butiker i december 2020 och är Sveriges snabbast växande lågpriskedja.

Vilken Dollarstore är störst?

Uthyrning Dollarstore öppnar en 5 000 kvadratmeter stor butik i Arninge Centrum. Butiken blir därmed Dollarstores hittills största. – Arninge Centrum har ett utmärkt läge, med närhet till både busstrafik, tågtrafik och motorväg.

När öppnar Dollarstore Umeå?

Säljstart blir tidigast 2023 på grund av detaljplanearbetet, meddelar HSB som står bakom projektet. Mark- och miljödomstolen har upphävt kommunens beslut att anta detaljplan för området på grund av otillräcklig yta för skolgården på Engelska skolan.

Vem är ägare till dollarstore?

Efter ett starkt år för lågpriskedjan Dollarstore kostar ägaren Peter Ahlberg på sig en utdelning på 10 miljoner kronor. Det visar bolagets årsredovisning.

Har dollarstore kollektivavtal?

För oss är kollektivavtal en självklarhet för att skydda medarbetarna och kunna hjälpa arbetet mot en trygg och mer jämställd arbetsplats. För att stärka tryggheten för våra anställda har vi även ökat övervakning och skyddsvakter i mer utsatta butiker.

När öppnar Dollarstore Laholm?

Laholms kommun har sålt mark för drygt 4,3 miljoner vid järnvägsstationen till Handelsplats Laholm AB och inom kort börjar byggena av Jysk, Dollarstore och Jem & Fix. Planen är att butikerna ska stå klara och redo att öppna våren 2021.

Vilket land kommer dollarstore från?

Dollarstore, av företaget skrivet DOLLAR$TORE, är en svensk butikskedja med lågprisbutiker. Affärsidén baseras på att ha varupriser i jämna tiotal kronor. Kedjan började som grossistfirma i Sundsvall 1994 och öppnade sin första butik i Billsta utanför Örnsköldsvik hösten 1999.

Vem grundade dollarstore?

Historien om DollarStore börjar i en liten skrubb hemma hos familjen Ahlberg i Sundsvall. Det var där som grundaren, Peter Ahlberg, hade sitt första kontor. Där ställde han frågan: ”Varför tar handlarna så mycket betalt för sina varor?”.

Vilken är Sveriges största dollarstore?

Sveriges största Dollarstore-butik öppnar i Arninge centrum redan imorgon, fredagen den 25 september. Med sina 5 000 kvadratmeter butiksyta blir den nya butiken kedjans största i Sverige. – Vi är jätteglada för att ha kommit till Arninge centrum, som förvandlats till en modern handelsplats med något för alla.