:

Vad kostar det att fylla en P11?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar det att fylla en P11?
 2. Hur länge räcker 10 kg gasol?
 3. Vad kostar en tom P11 Gasoltub?
 4. Vad kostar det att fylla en p6?
 5. Vilken gasolflaska till husvagn?
 6. Vad kostar ett Fukttest husvagn?
 7. Hur länge håller en gasolgrill?
 8. Hur länge räcker gasol i husvagn?
 9. När ska man byta gasolflaska?
 10. Vad kostar en gasol tub?
 11. Hur mycket väger en tom P11?

Vad kostar det att fylla en P11?

Är din flaska inte helt tom är fyllningspriset 32 kr/kg.

Hur länge räcker 10 kg gasol?

Oftast grillar man inte på full effekt så mer troligt är att din flaska räcker i över 20 timmar. För att räkna ut hur länge en flaska räcker tar man effekten delat på 12,8 som är energin i ett kilo gasol och får då förbrukning per timme. Ta sedan antal kilo i flaskan delat på förbrukning per timme. Ex 5/12,8=0,38kg/h.

Vad kostar en tom P11 Gasoltub?

Pris för endast behållare är 939 kr.

Vad kostar det att fylla en p6?

Pris för endast behållare är 879 kr. För endast fyllning, se här. Gasolflaska av stål, ett billigare alternativ till de övriga flaskorna. Passar till det mesta, såsom grillar, kök och kylskåp.

Vilken gasolflaska till husvagn?

Passa på att byta upp din gasolflaska i stål till en lätt kompositflaska där du ser hur mycket gasol som finns kvar. Det populäraste är oftast att byta P11 till PC10. Om du har husbil som används året runt kan du passa på och byta till en aluminiumflaska (PA11) för att få ut mer gasol under kalla dagar på året.

Vad kostar ett Fukttest husvagn?

Fuktintrång försvinner inte av sig självt och går inte att vädra ur. Om du misstänker problem kan du låta fukttesta husbilen. En mätning kostar runt 500 kr och utförs lämpligen av en besiktningsfirma.

Hur länge håller en gasolgrill?

Hur länge en gasolgrill håller beror på flera faktorer. Om du väljer en högkvalitativ grill, som är tillverkad i rostfritt stål och av god kvalitet, kommer du att kunna njuta av grillen under många år. Naturligtvis spelar vård och underhåll en avgörande roll här.

Hur länge räcker gasol i husvagn?

11 kg gasol -7 till 11 dygn.

När ska man byta gasolflaska?

En gasolflaska är ett tryckkärl och skall kontrolleras vart 10:e år. Vid kontrollen passar man även på att byta ut ventilen och om det är en stål eller aluminiumflaska så blästras och lackeras den.

Vad kostar en gasol tub?

Du behöver inte byta gasoltub utan vi fyller din befintliga med den mängd som saknas. Våra gasolpriser avser tom flaska, du betalar endast för den mängd som vi fyller på. Gäller dock ej småflaskor upp till 2kg, som har ett fast pris på 180 kr....Alla priser är inklusive moms.
Fyll på gasolTanka LPG
32 kr/kg12 kr/L

Hur mycket väger en tom P11?

P11 - 11 kg gasolflaska.