:

Vad kostar en service på Meca?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en service på Meca?
  2. Vad ingår i Bilservice Meca?
  3. Måste man göra service på märkesverkstad?
  4. Vad kostar en vanlig service på Volvo?
  5. Varför service på märkesverkstad?
  6. Måste man göra Bilservice?
  7. Vad kostar service på en Volvo XC40?
  8. Vad kostar en service på en Volvo XC60?
  9. Måste man göra Originalservice?

Vad kostar en service på Meca?

Hos Mekonomen kostar servicen 5 400 kr och hos Meca 4 916 kr. Men det finns också fördelar med att serva på märkesverkstäderna. Där kan kunden i vissa fall få gratis uppdateringar på sin bil, en kostnad som tillverkaren står för.

Vad ingår i Bilservice Meca?

Ett års assistansförsäkring ingår. Den vedertagna benämningen ”oljebyte” ingår normalt i tjänsten och begreppet ”service”. Våra oljor uppfyller alltid biltillverkarens rekommendationer och motorolja byts alltid tillsammans med oljefilter och oljeplugg/pluggtätning.

Måste man göra service på märkesverkstad?

Man måste inte servamärkesverkstad för att nybilsgarantin ska gälla. Två av tre bilägare är osäkra på om nybilsgarantin gäller vid service hos en oberoende bilverkstad. Och det här kan kosta pengar. Det visar en undersökning beställd av Mekonomen.

Vad kostar en vanlig service på Volvo?

flygbiljetter. På Autobutler hittar du en hel del verkstäder som kan serva din Volvo. Även om de inte är auktoriserade av Volvo så kan de fortfarande reparera bilen så att den behåller sin garanti....Volvo - Vad kostar bilservice på en Volvo?
GenomsnittsprisMin. - max.
3922 kr30 krFå offerter

Varför service på märkesverkstad?

Hos en märkesverkstad är mekanikerna utbildade och specialister på just ditt bilmärke. De har även diagnos- och specialverktyg samt alltid originaldelar. Det betyder dock inte att oberoende verkstäder är okunniga. De har oftast stor kunskap om bilar av flera olika märken.

Måste man göra Bilservice?

Bilens serviceintervall är 3000 mil eller 12 månader. Bilen behöver alltså en årsbaserad service då man inte kommer upp i 3000 mil under perioden. ... Bilen behöver service vid 1500 mil eller var 12:e månad. Då behöver bilen service baserat på miltalet, d.v.s. vid 1500 mil, och sedan igen vid 3000 mil.

Vad kostar service på en Volvo XC40?

Kostnaden för ett serviceavtal varierar beroende på bland annat bilmodell, årsmodell och körsträcka. Här följer ett exempel på vad det kan kosta för en Volvo XC40 D3 årsmodell 2019 beräknat på en körsträcka på 1500 mil per år och ett avtal tecknat på tre år. från 348:-/mån. + 39:-/mån.

Vad kostar en service på en Volvo XC60?

Och precis som förra året syns det en tydlig skillnad mellan dyraste och billigaste bil. Enligt Lasingoo:s genomgång kostar det 21 684 kronor att serva en Volvo XC60 under de sex första åren. Att jämföra med den billigaste bilen, av de tolv mest sålda under 2016, Kia Céed som kostar 11 537.

Måste man göra Originalservice?

Men ska man serva bilen hos en märkesverkstad eller oberoende verkstad? Man har helt och hållet friheten att bestämma vart man vill serva sin bil. Men är det så stor skillnad på om man väljer en märkesverkstad eller oberoende verkstad? Svaret på frågan är ja.