:

Hur får man kontakt med Tele2?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man kontakt med Tele2?
 2. Vad är numret till Tele2?
 3. Hur kontaktar man Comhem?
 4. Vad är Tele2 work?
 5. När stänger Tele2 kundtjänst?
 6. Hur kontaktar man Comviq?
 7. Vad är numret till Comviq?
 8. Hur kan jag se min faktura på Tele2?
 9. Kan man maila Comhem?
 10. Har Comhem blivit Tele2?
 11. När gick Comhem och Tele2 ihop?
 12. Kan man chatta med Comviq?
 13. Varför kan jag inte ringa med Comviq?
 14. Hur får jag reda på mitt mobilnummer Telia?
 15. Hur kommer jag i kontakt med Comviq?
 16. Hur kan jag logga in på mitt Tele2 konto?
 17. Hur ser jag mitt abonnemang?
 18. När försvinner Com Hem mail?
 19. Är Com Hem Tele2?
 20. Finns Com Hem kvar?

Hur får man kontakt med Tele2?

Kontakta kundservice via telefon– svar direkt Om du behöver snabbt svar rekommenderar vi att du kontaktar kundservice via telefon på 90 222.

Vad är numret till Tele2?

0772-25 25 25 - Tele2 Kundtjänst & Kundservice telefon.

Hur kontaktar man Comhem?

Comhems kundtjänst telefonnummer: 90-222. Lördag-söndag: 09: 00-17: 00.

Vad är Tele2 work?

I Tele2 Work kan du som administratör enkelt att hantera företagets mobila abonnemang på ett ställe, dygnet runt. Via portalen kan användare hantera och betala sina fakturor samt ha koll på användning av mobiltelefoni och mobila bredband.

När stänger Tele2 kundtjänst?

För att undvika telefonkö rekommenderar vi att du kontaktar oss mellan kl. 12.00-15.00 på vardagar.

Hur kontaktar man Comviq?

Det vore super om du kunde kontakta oss via vår chat på ditt konto på Comviq.se eller om du kan ringa till oss på nummer 0772 -21 21 21 så kan vi kika på det här åt dig.

Vad är numret till Comviq?

Vi skulle rekommendera dig att ringa in till oss på nummer: 0772 21 21 21, öppet vardagar 9-19 för support. Hälsningar Comviq!

Hur kan jag se min faktura på Tele2?

På Mitt Tele2 kan du se obetalda och tidigare, betalda fakturor. Här hittar du OCR-nummer, bankgironummer och andra uppgifter som behövs för att betala aktuell faktura och du kan även kontrollera tidigare fakturor. Logga in på Mitt Tele2 för att se dina fakturor.

Kan man maila Comhem?

Om du vill lägga till ett extra e-postkonto klickar du på Mail överst i menyn och väljer Inställningar. Klicka sedan på plus-knappen i nederkanten av rutan för att starta guiden för att lägga till ett e-postkonto. Vill du lägga till fler e-postadresser kan du enkelt göra det via Mina sidor på www.comhem.se.

Har Comhem blivit Tele2?

Alla som idag är kunder hos Com Hem blir istället kunder hos Tele2. Och du hittar oss på tele2.se, i Tele2-butikerna och hos Tele2s kundservice. Com Hem försvinner som varumärke, men namnet finns kvar på en av våra mest populära tjänster - Comhem Play.

När gick Comhem och Tele2 ihop?

Com Hem
Historia
Grundat1983
Slogs ihop medTele2
Upplöst2021
Ekonomi

Kan man chatta med Comviq?

För att säga upp ett abonnemang behöver du kontakta vår kundservice som du når på telefonnummer 0772-21 21 21 eller via vår mejl eller chatt som du hittar här nedanför.

Varför kan jag inte ringa med Comviq?

Prova att starta om din telefon eller att sätta den i flygplansläge och sedan tillbaka igen. Det gör man för att telefonen ska uppdateras mot nätet. Har du provat SIM-kortet i någon annan telefon och det fungerade då vet du att det är telefonen som är trasig och behöver lagas eller bytas ut.

Hur får jag reda på mitt mobilnummer Telia?

Hej! Du kan kontakta kundtjänst per telefon eller mail (www.telia.se/kontakt) och kontrollera om simkortet är kopplat till något mobilnummer. Om det inte är kopplat till något nummer så kan du besöka en butik eller återförsäljare och få hjälp med detta.

Hur kommer jag i kontakt med Comviq?

*Du kan chatta med oss på Mitt Konto på comviq.se och om du har problem med Mitt Konto så kan du ringa oss för support på nummer: 0772 - 21 20 00, öppet vardagar 09-17.

Hur kan jag logga in på mitt Tele2 konto?

Med Mobilt BankID kan du logga in på Mitt Tele2. Mobilt BankID är en e-legitimation som du använder med hjälp av en app i din mobiltelefon när du behöver styrka din identitet på internet.

Hur ser jag mitt abonnemang?

Öppna appen Inställningar. Abonnemang på mobildata. Kontrollera abonnemanget: Statusen för ditt nuvarande abonnemang visas högst upp. Köpa mer data: Tryck på önskat erbjudande under Köp data.

När försvinner Com Hem mail?

Som kund hos Com Hem kunde du tidigare få tillgång till Com Hems webmail. Dock är denna tjänst nedlagd sedan januari 2021 och efter sammanslagningen med Tele2 i april 2021 finns inte Com Hem kvar som varumärke.

Är Com Hem Tele2?

Tele2 och Com Hem har gått ihop och tillsammans heter vi Tele2. Som ett nytt och starkare Tele2 kan vi göra mer för våra kunder.

Finns Com Hem kvar?

Idag (den ) försvann Com Hem slutgiltigen som varumärke och blev en del av “Nya Tele2”. I denna artikel går vi igenom vad sammanslagningen mellan Com Hem och Tele2 egentligen innebär.