:

Vilka stationer kan man tanka med St1?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka stationer kan man tanka med St1?
 2. Vart kan jag tanka med Shellkort?
 3. Har St1 E5?
 4. Vilka bensinstationer finns det?
 5. Vilken olja ska jag ha Shell?
 6. Hur många stationer har St1?
 7. Kan man ta ut pengar med St1 kort?
 8. Vilka mackar tar Shell kort?
 9. Var kan jag använda Preemkort?
 10. Vilka mackar har E5?
 11. Hur länge kommer E5 finnas kvar?
 12. Vilka bensinstationer finns i Sverige?
 13. Hur många bensinstationer finns det i Sverige?
 14. Vilken olja ska jag ha i min bil?
 15. Vilken olja till bilen Castrol?
 16. Hur många St1 finns det i Sverige?
 17. Vad hette St1 förut?
 18. Hur funkar St1 kort?
 19. Vart kan man tanka med OKQ8 kort?

Vilka stationer kan man tanka med St1?

Var kan jag tanka med mitt St1-kort? St1-kortet gäller på alla St1-stationer i Sverige, från Ystad i söder till Haparanda i norr samt i Norge. Genom vårt samarbete med Shell kan du även använda ditt St1-kort på alla Shell-stationer i Sverige.

Vart kan jag tanka med Shellkort?

Logga in pÅ mina sidor Med ett Shell Card får du alltid rabatt på bensin, diesel och E85 när du tankar på våra bemannade Shellstationer. Dessutom kan du tanka på samtliga St1-stationer i Sverige och Finland. Sammanlagt får du tillgång till närmare 900 bensinstationer.

Har St1 E5?

Snart blir vårt mest sålda drivmedel lite grönare. Det ska vara lätt att tanka rätt. Därför ställer landets drivmedelsbolag om från bensin 95 E5 till den nya standardkvaliteten bensin 95 E10 från 1 augusti 2021.

Vilka bensinstationer finns det?

De mest spridda varumärken för fordonsbränsle 2017 i Sverige är:
 • OKQ8, ägt av Oljekonsumenternas förbund och Kuwait Petroleum AB i ett samägt försäljningsbolag.
 • Circle K och Ingo, ägt respektive licensierat av Alimentation Couche-Tard Ltd.
 • Preem och SÅIFA (lastbilsbränsle), ägda av Preem.
 • St1.

Vilken olja ska jag ha Shell?

Shell Helix HX7 10W-40 är en delsyntetisk motorolja för moderna personbilar och lätta lastbila.. Shell Helix HX7 10W-40 är en delsyntetisk motorolja för moderna personbilar och lätta lastbila.. Shell Helix Ultra 0W-40 är speciellt formulerad med Shells unika basolja, för högpresterande..

Hur många stationer har St1?

St1 finns på över 280 platser i Sverige, från Trelleborg i söder till Pajala i norr. Inkluderar vi Shellstationerna har du totalt 400 stationer att tanka på.

Kan man ta ut pengar med St1 kort?

Med St1 Mastercard kan du ta ut kontanter i alla kontantuttagsautomater i Sverige och utlandet som är försedda med en Mastercard-symbol. I butikskassa är det tyvärr inte i nuläget möjligt. För att kunna göra ett kontantuttag behöver du vara kund i minst tre månader och uppfyller våra villkor för betaltjänsten.

Vilka mackar tar Shell kort?

Med ett Shellkort får du även tillgång till samtliga St1-stationer i hela Sverige. St1-stationerna är strategiskt utspridda över hela landet, från Trelleborg i söder till Haparanda i norr.

Var kan jag använda Preemkort?

Företagskortet fungerar i de flesta parkeringsautomater. Genom att välja olika inköpsbegränsningar kan du också sätta samman flera typer av kort som passar olika bilar och förare. Välj det kort som passar ditt företag bäst.

Vilka mackar har E5?

Ja, på alla Circle K-stationer kommer det även att finnas E5. Vår miles PLUS 98 består av maximalt 5 % etanol (E5). Märkningen på stationen och pumphandtaget är E5.

Hur länge kommer E5 finnas kvar?

Till slut, precis innan julledigheten, publicerade regeringen en promemoria om hur reduktionsplikten för drivmedel ska se ut fram till 2030. På grund av det försenade beskedet har införandet skjutits upp till 1 augusti 2021. E10 blir då den nya standardkvalitén för 95-oktanig bensin i Sverige istället för nuvarande E5.

Vilka bensinstationer finns i Sverige?

De mest spridda varumärken för fordonsbränsle 2017 i Sverige är:
 • OKQ8, ägt av Oljekonsumenternas förbund och Kuwait Petroleum AB i ett samägt försäljningsbolag.
 • Circle K och Ingo, ägt respektive licensierat av Alimentation Couche-Tard Ltd.
 • Preem och SÅIFA (lastbilsbränsle), ägda av Preem.
 • St1.

Hur många bensinstationer finns det i Sverige?

Det finns i Sverige omkring 2.670 bensinstationer (2016), en minskning från omkring 4.000 1968 och omkring 12.800 1939. Bensin såldes från början som en sidoverksamhet till försäljning av andra varor.

Vilken olja ska jag ha i min bil?

Kolla i serviceboken så ser du vilken som har använts. För att hitta rätt olja till din bil rekommenderar vi att du fyller i ditt registreringsnummer.

Vilken olja till bilen Castrol?

Castrol Edge är Castrols mest avancerade och starkaste olja. Med tanke på att dagens moderna bilar och motorer utsätts för mycket påfrestningar i form av värme och tryck så krävs det en stark olja som hjälper din bil och motor att prestera på topp. Det är exakt det de har haft i åtanke när de utvecklat Edge.

Hur många St1 finns det i Sverige?

I oktober 2010 köpte bolaget Shells 340 bensinstationer i Sverige samt cirka 225 stycken i Finland. Därmed har kedjan 540 stationer i Sverige.

Vad hette St1 förut?

ExxonMobil:s finska partner oy Esso ab förvärvades och företaget fick namnet St1.

Hur funkar St1 kort?

St1 Mastercard är ett betalkort utan årsavgift som möjliggör kontaktlös betalning och mobil betalning via Apple Pay. Du har upp till 45 dagar räntefri kredit på dina inköp och möjligheten att delbetala inköp.

Vart kan man tanka med OKQ8 kort?

Nytt! OKQ8 Business Basic är rätt kort för dig som vill kunna köpa allt till din bil på våra stationer samt även hyra bil och släp, köpa gasol och göra verkstadsköp. Givetvis kan du även tanka på alla våra stationer och hos våra partners. Kortet går även att använda i de flesta parkeringsautomater.