:

Hur lång tid tar båten till Danmark?

Innehållsförteckning:

 1. Hur lång tid tar båten till Danmark?
 2. Hur lång tid tar färjan från Göteborg till Fredrikshamn?
 3. Vad kostar Färja till Danmark?
 4. Kan man åka Stena Line till Danmark?
 5. Hur lång tid tar båten Helsingborg Helsingör?
 6. Hur lång tid tar färjan Halmstad Grenå?
 7. Får man resa till Fredrikshamn?
 8. När öppnar Stena Line?
 9. Vad kostar en Stena färja?
 10. Vad kostar färja Helsingborg Helsingör?
 11. Kan man se Danmark från Halmstad?
 12. Får man gå iland i Fredrikshamn?
 13. Vad kostar det med bil och färja över Helsingborg-Helsingör?
 14. När går färjorna till Helsingör?
 15. Vart går färjan från Grenå?
 16. Får man åka Stenaline?
 17. Kan jag resa till Polen?
 18. Får man åka Stena Line?
 19. Kan man åka till Kiel med Stena Line?

Hur lång tid tar båten till Danmark?

Check-in tider, se respektive avgång
AvgångAnkomstRestid
08:0011:303:30
14:0017:303:30
22:4502:253:40

Hur lång tid tar färjan från Göteborg till Fredrikshamn?

Mellan Göteborg och Frederikshavn går en bilfärjelinje. Överfartstid är som minst 3 timmar och 15 minuter (en avgång under morgonen med Stena Jutlandica) och som högst 3 timmar och 40 minuter (en nattavgång med Stena Jutlandica) Det går 9 turer per dag och riktning.

Vad kostar Färja till Danmark?

En enkel resa över Öresundsbron och Stora Bältbron kostar 845 kr, medan resan med färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden kostar 1195 kr.

Kan man åka Stena Line till Danmark?

RESA TILL DANMARK - BÅTRESA. Åk med Stena Line till Danmark. Vi tar dig till från Göteborg till Fredrikshamn och från Halmstad till Grenå upp till åtta gånger per dag. Låt oss köra dig till din destination medan du kopplar av ombord, njuter av god mat, dryck och underhållning.

Hur lång tid tar båten Helsingborg Helsingör?

Ta färjan mellan Helsingborg och Helsingör Väljer du att resa med Scandlines tar överfarten endast 20 minuter och det finns mat, dryck och affär ombord.

Hur lång tid tar färjan Halmstad Grenå?

Mellan Halmstad i Sverige och Grenå i Danmark går en bilfärjelinje över Kattegatt. Överfartstiden är fyra timmar och det går två turer per dag och riktning. Linjen trafikeras av Stena Line med fartyget Stena Nautica.

Får man resa till Fredrikshamn?

För att kunna resa med Stena Line TILL Sverige gäller att du har giltig ID-handling och kan uppvisa ett negativt Covid-19 test (PCR, LAMP eller antigen) som får vara max 72 timmar gammalt vid ankomst till Sverige eller vaccinationsintyg. ... ALLA resenärer måste ha pass eller nationellt ID-kort för att kunna resa med oss!

När öppnar Stena Line?

När öppnar incheckningen vid terminalen i Göteborg? Svar: F n öppnar boardingen kl. 17:00 vardagar och kl. 16:00 lördag/söndag, detta p g a att fartygen har en mycket låg bemanning, en effekt av Corona.

Vad kostar en Stena färja?

Totalt kommer investeringen att gå loss på runt åtta miljarder kronor, varav de två jättefärjorna svarar för drygt hälften. Den ”dominoeffekt” Stena Line talar om är en rockad av förändringar av färjetrafiken som följer i kölvattnet bakom de nya superfärjorna.

Vad kostar färja Helsingborg Helsingör?

Checka in fordon senast 15 min före avgång....Bil Online.
6 m.
Enkel580:-1 159:-
Retur1 102:-2 202:-
1-dags T/R*646:-1 290:-
Weekend T/R**902:--

Kan man se Danmark från Halmstad?

Halmstad Grenå-rutten går mellan Sverige och Danmark. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 35 minuter. Färjetrafiken på Halmstad Grenå-linjen kan variera beroende på säsong.

Får man gå iland i Fredrikshamn?

Ombord accepteras inte kontanter som betalningsmedel. Endast kort. Vi åker med Stena Danica som avgår 09:10 och anländer till Fredrikshamn 12:30. Om man vill gå i landfår man det, men då måste man kunna visa vaccinationsintyg eller negativt test i terminalen om det blir kontroll.

Vad kostar det med bil och färja över Helsingborg-Helsingör?

Bil Hamn
6 m.
Enkel610:-1 220:-
Retur1 200:-2 400:-
1-dags T/R680:-1 360:-
Weekend T/R*950:--

När går färjorna till Helsingör?

Färjornas intervall på dagtid är 15-20 minuter i båda riktningar och på natten en gång i halvtimmen.

Vart går färjan från Grenå?

Grenå färjehamn i Danmark förbinder Halmstadt i Sverige med möjlighet att välja mellan upp till 14 överfarter per vecka. Restiden för Grenå till Halmstadt överfarten är 4 timmar 35 minuter och trafikkeras av Stena Line.

Får man åka Stenaline?

För att kunna resa med Stena Line TILL Sverige gäller att du har giltig ID-handling och kan uppvisa ett negativt Covid-19 test (PCR, LAMP eller antigen) som får vara max 48 timmar gammalt vid ankomst till Sverige eller vaccinationsintyg. ... ALLA resenärer måste ha pass eller nationellt ID-kort för att kunna resa med oss!

Kan jag resa till Polen?

Internationella flygningar till och från Polen är tillåtna. Inrikesflygningar inom Polen är också tillåtna. Följande restriktioner gäller för alla flygningar: alla passagerare måste bära ansiktsskydd under hela flygningen.

Får man åka Stena Line?

För att kunna resa med Stena Line TILL Sverige gäller att du har giltig ID-handling och kan uppvisa ett negativt Covid-19 test (PCR, LAMP eller antigen) som får vara max 72 timmar gammalt vid ankomst till Sverige eller vaccinationsintyg. ... ALLA resenärer måste ha pass eller nationellt ID-kort för att kunna resa med oss!

Kan man åka till Kiel med Stena Line?

Samtidigt som du äter gott, kopplar av och sover skönt ombord kommer du utvilad till Kiel. Här når du snabbt Autobahn för vidare resa ut i Europa. Åk med Stena Line till Tyskland – den perfekta vägen ut i Europa. ...