:

Var stannar Flygbussarna i Stockholm?

Innehållsförteckning:

  1. Var stannar Flygbussarna i Stockholm?
  2. Vad kostar buss från Arlanda till Stockholm?
  3. Var stannar flygbussen St Eriksplan?
  4. Vad kostar det att åka pendeltåg till Arlanda?
  5. Vad kostar pendeltåg till Arlanda?
  6. Vad kostar pendeltåg i Stockholm?
  7. Vilken buss åker till Arlanda?
  8. Kan man köpa munskydd på Sturup?
  9. Vad kostar det att gå in på Arlanda?
  10. Vad kostar biljett Stockholm Uppsala?

Var stannar Flygbussarna i Stockholm?

Flygbussarna trafikerar Stockholm Arlanda flygplats med tre linjer: Arlanda – Stockholm C (Cityterminalen), Arlanda - Brommaplan och Arlanda - Liljeholmen.

Vad kostar buss från Arlanda till Stockholm?

Hur mycket kostar en bussbiljett från Stockholm till Arlanda? Det billigaste genomsnittliga busspriset från Stockholm till Arlanda är 160 kr.

Var stannar flygbussen St Eriksplan?

De stationerna närmst Flygbussarna S:t Eriksplan (B) är: S:T Eriksplan är 9 meter bort, 1 min promenad. Karlbergsvägen är 321 meter bort, 5 min promenad. S:T Eriksgatan är 363 meter bort, 5 min promenad.

Vad kostar det att åka pendeltåg till Arlanda?

Enkelbiljett SL + Arlanda 158 kr Enkelbiljett med Arlanda-passage gäller för resa med SL-trafiken och inkluderar en passage till eller från stationen på Arlanda där pendeltågen stannar. Biljetten gäller i två timmar från köptillfället.

Vad kostar pendeltåg till Arlanda?

Resenärer som stiger av och på tågen vid Arlanda Centralstation betalar en stationsavgift på 120 kronor. Om avgiften inte finns inkluderad i biljettpriset betalar du den vid spärren i SkyCity.

Vad kostar pendeltåg i Stockholm?

Höjda biljettpriser Priserna på alla biljetter höjs den 9 januari. En 30-dagarsbiljett för vuxna kommer att kosta 830 kronor och för pensionärer, för studenter och ungdomar blir det nya priset 550 kronor. Med reskassa kostar en resa 30 kronor. I zonsystemet kostade en resa med reskassa över tre zoner 50 kr.

Vilken buss åker till Arlanda?

Vy Bus4You kör vanligtvis 20 gånger dagligen mellan Västerås och Arlanda flygplats och omvänt, utan stopp. Vy Bus4You kör flera gånger dagligen mellan Karlstad och Arlanda flygplats, via Kristinehamn, Karlskoga, och Örebro.

Kan man köpa munskydd på Sturup?

På Malmö Airport finns munskydd att köpa på flygplatsen. Läs mer om vilka öppettider som gäller för de butiker som säljer munskydd.

Vad kostar det att gå in på Arlanda?

Resenärer som stiger av och på tågen vid Arlanda Centralstation betalar en stationsavgift på 120 kronor. Om avgiften inte finns inkluderad i biljettpriset betalar du den vid spärren i SkyCity.

Vad kostar biljett Stockholm Uppsala?

Enkelbiljetter för vuxna
EnkelbiljettFörköpOmbord (ej Upptåget/SL-pendeln)
ZON 2+5 + SL91 kr109 kr
ZON 1+2+5 + SL117 kr144 kr
ZON 1+2+3+5 + SL144 kr180 kr
zon 1+2+3+4 + SL144 kr180 kr