:

Hur mycket kostar busskort?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar busskort?
 2. Vad kostar ett busskort i Västerås?
 3. Vad kostar biljett till Västerås?
 4. Vad kostar busskort Skånetrafiken?
 5. Vad kostar bussbiljett i Stockholm?
 6. Vad kostar det att åka pendeltåg till Uppsala?
 7. Vad kostar biljett till Uppsala?
 8. Vad kostar månadskort i Malmö?
 9. Hur mycket kostar Fritidsbiljett SL?
 10. Vad kostar ett månadskort på SL?

Hur mycket kostar busskort?

Dagbiljett. Barn/ungdom 198 SEK, Vuxen 396 SEK. Dagbiljett köps på bussen och gäller för obegränsat antal bussresor i länet under en dag.

Vad kostar ett busskort i Västerås?

Exempel på prisförändringar from 1 mars
 • Enkelbiljett senior/ungdom kostar 22 kr.
 • 10-resorskort senior/ungdom kostar 190 kr.
 • Pendlarkort senior/ungdom kostar 470 kr.

Vad kostar biljett till Västerås?

Res från Västerås till Stockholm med tåg SJ trafikerar sträckan och tågen mellan städerna går ofta, under rusningstrafik flera gånger i timmen. Vad tågbiljetterna kostar beror på när du åker, men ofta går det att hitta biljetter för under 200 kronor.

Vad kostar busskort Skånetrafiken?

Priset är 419 kronor för en liten zon, 639 kronor för en mellanzon och 899 kronor för hela Skåne. Priset per dag för ”10/30” blir 42 kronor för en liten zon, 64 kronor för en mellanzon och 90 kronor för hela Skåne.

Vad kostar bussbiljett i Stockholm?

Enkelbiljett köpt med reskassa 38 kr Du väljer ett belopp mellan 1 kronor att ladda på ditt kort. Koppla till ett kort. Här i webbshoppen kan du antingen köpa ett helt nytt SL Access-kort till din reskassa eller använda ett SL Access-kort du har sedan tidigare.

Vad kostar det att åka pendeltåg till Uppsala?

Resan med pendeltåget mellan Uppsala och Stockholm kostar olika mycket om man har ett SL-kort och köper en tilläggsbiljett, allt beroende på om du börjar resan i Stockholm eller Uppsala. Från Stockholm kostar tilläggsbiljetten 60 kronor, från Uppsala är priset 90 kronor. Alltså 30 kronor mer för samma sträcka.

Vad kostar biljett till Uppsala?

Enkelbiljetter för vuxna
EnkelbiljettFörköpGiltighet
en zon (zon 1-4)33 kr75 min
två zoner66 kr90 min
tre zoner99 kr120 min
FYRA ZONER132 kr120 min

Vad kostar månadskort i Malmö?

För månadsbiljetterna föreslås priset till 500 kronor för kort zon i storstad (Malmö, Lund och Helsingborg), medan det i småstad ska kosta 400 kronor. För ett månadskort i mellanzonen blir kostnaden 830 kronor. För lång zon, det vill säga hela Skåne, blir månadskostnaden 1200 kronor.

Hur mycket kostar Fritidsbiljett SL?

Fritidsbiljett UL/SL vårtermin 1780 kr Den här biljetten gäller för resor med SL i Stockholms län, över länsgränsen till Uppsala län och för resor med UL i hela Uppsala län för dig som är under 20 år. Biljetten gäller även för resa med Waxholmsbolagets båtar under lågsäsong.

Vad kostar ett månadskort på SL?

Den nya taxan för ett månadskort blir 950 kronor för vuxna, 640 kronor för pensionär, ungdom och student, en höjning med 20 kronor mot idag. Även skolbiljetterna för vår- respektive hösttermin höjs med 20 kronor. En enkelbiljett köpt med reskassa kommer att kosta 38 kronor för vuxna, en höjning med en krona.