:

Vem är ägare till plantagen?

Innehållsförteckning:

  1. Vem är ägare till plantagen?
  2. Vilka Coop butiker är franchise?
  3. Vilka butiker är franchise?
  4. Vilka företag drivs av franchising?
  5. Kan man tjäna pengar på franchise?

Vem är ägare till plantagen?

Sedan 2016 ägs Plantagen av Ratos, ett investeringsföretag som äger och utvecklar nordiska företag.

Vilka Coop butiker är franchise?

En handfull butiker inom Coop Nord, Coop Mitt och Coop Väst har också franchise. Övriga regionala och lokala föreningar driver butikerna själva.

Vilka butiker är franchise?

Men alla kanske inte vet att 750 varumärken till i Sverige också erbjuder franchising. Exempelvis Team Sportia, Coop, Alert Senior, Taco Bar, Puls och Träning, Skandiamäklarna och Make Up Store för att bara nämna några. Många kedjor är blandade och har såväl egenägda enheter (filialer) och franchisetagare.

Vilka företag drivs av franchising?

En framgångsrik samarbetsform som forsätter att växa Franchising är idag mycket vanligare än många tror. De flesta känner till att McDonald's, 7-Eleven, Pressbyrån och Wayne's Coffee är alla franchiseföretag. Men alla kanske inte vet att 750 varumärken till i Sverige också erbjuder franchising.

Kan man tjäna pengar på franchise?

En ganska vanlig missuppfattning kring franchising är att man inte tjänar något, utan att den stora kedjan tar all vinst så att det inte blir över något till franchisetagarens lön. ... Och gör du ditt jobb som franchisetagare riktigt bra, kan du tjäna bra med pengar.