:

Kan man hyra bil med dragkrok?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man hyra bil med dragkrok?
  2. Vad kostar det att hyra bil med dragkrok?
  3. Vill hyra bil?
  4. Får inte hyra bil med betalningsanmärkning?
  5. Vad kostar det att hyra en Volvo V60?
  6. Hur mycket kostar de att hyra en bil?
  7. Måste man ha körkort för att hyra bil?

Kan man hyra bil med dragkrok?

Hyr en bil med dragkrok som kan dra en släpvagn. Släpvagnar finns att hyra på de flesta bensinstationer eller så kanske du har en vän som har en släpvagn att låna ut?

Vad kostar det att hyra bil med dragkrok?

Priset är 200 kr per dygn eller 800 kr per vecka.

Vill hyra bil?

För att hyra bil i Stockholm behöver du vara 18 år gammal. Det finns annars inte någon åldersrestriktion gällande en övre åldersgräns vid biluthyrning. Om du är 18 år kan det dock vara dyrare att hyra bil än om du är över 25 då många hyrbilsföretag lägger till en avgift för kunder som är mellan 18 och 24.

Får inte hyra bil med betalningsanmärkning?

Jag har en betalningsanmärkning, får jag hyra bil hos Europcar? - Nej, inte som privatperson, men du får hyra bil om hela hyreskostnaden ska faktureras till ett företag som har avtal. Observera att du i inget fall får hyra om du finns med i Biluthyrarna Sveriges spärrlista.

Vad kostar det att hyra en Volvo V60?

Det varierar beroende på vilken bilgrupp du hyr från. För småbilar upp till Volvo V40 kostar det 1 krona per kilometer, exklusive moms. Vid hyra av Volvo V60 eller större kostar det 1,50 kronor per kilometer, exklusive moms.

Hur mycket kostar de att hyra en bil?

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Sverige? En hyrbil i Sverige kostar i genomsnitt 3 124 kr per vecka (446 kr per dag).

Måste man ha körkort för att hyra bil?

Körkort. Hyrestagaren och eventuella extraförare måste kunna uppvisa ett giltigt körkort. I Sverige finns inget krav att hyrestagaren måste haft körkortet en viss tid för att få hyra bil, detta kan skilja sig mellan olika länder, kontrollera vid bokningstillfället.