:

Vilket datum stänger Åhléns Trollhättan?

Innehållsförteckning:

  1. Vilket datum stänger Åhléns Trollhättan?
  2. När börjar sommarrean på Åhléns?
  3. Har Åhléns en app?
  4. Hur många Åhlens finns i Sverige?
  5. Finns Åhléns bara i Sverige?
  6. Vad hette Åhléns tidigare?
  7. När börjar sommarrea 2021 Elgiganten?

Vilket datum stänger Åhléns Trollhättan?

Det är mycket känslor inför att Åhléns stänger i Trollhättan den 13 mars – efter 70 år. – Kunderna säger det är tråkigt och att de är ledsna. Även om kunderna menar väl så drar det igång känslorna hela tiden men vi är trygga med att veta att vi gjort ett bra jobb, säger butikschef Marianne Sandberg.

När börjar sommarrean på Åhléns?

Många butiker startar rean redan veckan före midsommar, och än fler startar sin sommarrea veckan efter midsommar. Nästan lika många affärer startar sommarrean veckan efter vi haft vår sill och nubbe. En fjärdedel av handeln startar sin rea första veckan i juli, och lite fler än tio procent startar rean först i augusti.

Har Åhléns en app?

Appen är kostnadsfri och finns för Android och Apple i respektive butik.

Hur många Åhlens finns i Sverige?

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.

Finns Åhléns bara i Sverige?

Åhléns hittar man en smart mix av prisvärda produkter och lösningar på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns grundades 1899 och är idag Sveriges enda kvarvarande varuhuskedja, där hållbarhetstanken genomsyrar allt man gör.

Vad hette Åhléns tidigare?

1985: Alla Tempovaruhus byter namn till Åhléns, och företagsnamnet går från Tempo Åhléns AB till Åhléns AB. 1988: Åhléns ingår i Axel Johnsonkoncernen som ägs av Antonia Ax:son Johnson.

När börjar sommarrea 2021 Elgiganten?

Rean startar efter midsommar och du kommer att kunna fynda riktigt billig och prisvärd hemelektronik och vitvaror. Du hittar det mesta för lata dagar som en ny läsplatta, en robotgräsklipparen eller en terassvärmare.