:

Hur mycket kostar Babas?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar Babas?
  2. När öppnar Babas i Vällingby?
  3. När öppnas Babas i Örebro?
  4. Vem äger Babas Burger?
  5. Vilket kött använder Babas?

Hur mycket kostar Babas?

Vi beställde in deras Cheese Burger (med cheddarost, picklad gurka, hamburgerdressing, senap och ketchup) för 95 kronor inklusive pommes frites och läsk, samt Cataleya (med cheddarost, avokadoröra, krispsallad, picklad gurka, lök, tomat och rökig majonäs) för 110 kronor inklusive pommes frites.

När öppnar Babas i Vällingby?

BABAS ankomst till Vällingby under 2021 kommer att bidra till ett livfullt centrum där allt från musiken som spelas, hur maten presenteras till mottagandet är i ”BABAS style”, säger Kalle Khalifi.

När öppnas Babas i Örebro?

Babas Burgers & Bites öppnar sin andra restaurang den 1 maj.

Vem äger Babas Burger?

Därför är Högdalen Centrum ett perfekt och naturligt ställe att öppna vår nästa Babas på, säger Karen Mowafi, ägare av Babas Burgers & Bites. – Babas är ett spännande tillskott till Högdalens Centrum. Folk vallfärdar för att äta deras goda burgare och vi är glada över att de nu flyttar in hos oss.

Vilket kött använder Babas?

Välkommen till Babas Burgers Vi på Babas har valt att arbeta med European Chicken Commitment som en del av vårt arbete för bättre djurvälfärd. Beslutet inkluderar all kyckling vi köper in och samtliga kriterier kommer att vara uppfyllda till år 2026.