:

Hur mycket kostar läsk på DollarStore?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar läsk på DollarStore?
 2. Är DollarStore svenskt?
 3. I vilka städer finns DollarStore?
 4. Vad kan man köpa på DollarStore?
 5. Vart ligger Sveriges största Dollarstore?
 6. Varför heter Dollarstore?
 7. Har Dollarstore kollektivavtal?

Hur mycket kostar läsk på DollarStore?

Stort sortiment av läsk. Coca Cola, Fanta eller Sprite 33 cl - 3 st för 30:- inkl pant!

Är DollarStore svenskt?

Dollarstore, av företaget skrivet DOLLAR$TORE, är en svensk butikskedja med lågprisbutiker. Affärsidén baseras på att ha varupriser i jämna tiotal kronor. Kedjan började som grossistfirma i Sundsvall 1994 och öppnade sin första butik i Billsta utanför Örnsköldsvik hösten 1999.

I vilka städer finns DollarStore?

Idag är DollarStore Sveriges snabbast växande lågpriskedja med 84 matbutiker runt om i Sverige bla. i Norrtälje, Mjölby, Ljungby, Växjö, Örebro, Eslöv, Sölvesborg, Ronneby, Gävle och har sitt huvudkontor i Kista, Stockholm. Den största DollrStorebutiken ligger i Botkyrka och har en yta på 4000 kvadratmeter.

Vad kan man köpa på DollarStore?

 • Inredning. Belysning.
 • Strumpor. Underkläder.
 • Kök.
 • Spel & Pussel.
 • Hygien. Make-up.
 • Städredskap. Rengöringsmedel.
 • Halloween. Jul.
 • Textil.

Vart ligger Sveriges största Dollarstore?

Sveriges största Dollarstore-butik öppnar i Arninge centrum redan imorgon, fredagen den 25 september. Med sina 5 000 kvadratmeter butiksyta blir den nya butiken kedjans största i Sverige. – Vi är jätteglada för att ha kommit till Arninge centrum, som förvandlats till en modern handelsplats med något för alla.

Varför heter Dollarstore?

Förslag som ”Lågprisskeppet” fanns på tapeten, men familjen Ahlberg tyckte att det lät lite väl töntigt. DollarStore var ett coolt namn som kunde förmedla känslan av ett stort företag som kan erbjuda sina kunder de bästa produkterna till de lägsta priserna. Så DollarStore fick det bli.

Har Dollarstore kollektivavtal?

För oss är kollektivavtal en självklarhet för att skydda medarbetarna och kunna hjälpa arbetet mot en trygg och mer jämställd arbetsplats. För att stärka tryggheten för våra anställda har vi även ökat övervakning och skyddsvakter i mer utsatta butiker.