:

Är Adlibris svenskt?

Innehållsförteckning:

 1. Är Adlibris svenskt?
 2. Kan man beställa från Adlibris till utlandet?
 3. Vad gör Adlibris?
 4. Hur får man kontakt med Adlibris?
 5. Är Adlibris säker?
 6. Vem äger Ad Libris?
 7. Vilka länder levererar Adlibris till?
 8. Vad gör skillnad Håkan Andersson?
 9. Vad kan man köpa på Adlibris?
 10. Kan man returnera böcker från Adlibris?
 11. Vad kostar frakten på Adlibris?
 12. Är Bokus pålitligt?
 13. Var ligger Adlibris lager?
 14. Vad gör skillnad?
 15. Hur betalar man på Adlibris?
 16. Vill du göra en retur Adlibris?
 17. Kan man returnera böcker?
 18. Vad kostar frakten på Bokus?
 19. Hur betala Adlibris?
 20. Var har Bokus sitt lager?

Är Adlibris svenskt?

Adlibris Aktiebolag är en svensk internetbokhandel som är landets största med tio miljoner titlar i sortimentet år 2014.

Kan man beställa från Adlibris till utlandet?

För att beställa böcker till de olika länderna behöver man göra det under respektive sajt. Leverans till Danmark går att få genom att göra beställningen hos vår samarbetspartner CDON till samma priser som på Adlibris sajt. Här kommer du till CDONS danska sajt. Vi kan alltså inte leverera till andra länder än dessa.

Vad gör Adlibris?

Adlibris är en nätbutik och vi samarbetar med tusentals leverantörer, förlag och distributörer från runt om i norden och övriga världen. ... Tack vare detta får Adlibris in i snitt 75 000 nya titlar i månaden och kan erbjuda kunder i Sverige, Finland och Norge ett sortiment på över 18 miljoner böcker från hela världen.

Hur får man kontakt med Adlibris?

Telefonformat för 08-441 40 50.

Är Adlibris säker?

Köpvillkor strider mot svensk konsumentlag. Långsamt, dålig information och usel kundservice som inte går att nå på telefon.

Vem äger Ad Libris?

Bonnierkoncernen Adlibris/Parent organizations

Vilka länder levererar Adlibris till?

I dagsläget levererar vi till Sverige, Norge och Finland. För att beställa böcker till de olika länderna behöver man göra det under respektive sajt. Leverans till Danmark går att få genom att göra beställningen hos vår samarbetspartner CDON till samma priser som på Adlibris sajt.

Vad gör skillnad Håkan Andersson?

Håkan Andersson har fyllt sitt yrkesliv med samtal. Samtalen har handlat om hur vi ska få ordning på våra trasiga liv. Hur handskas vi med relationen till oss själva, relationen till andra människor och relationen till de livsvillkor som människan ställs inför i vandringen mellan födelse och död.

Vad kan man köpa på Adlibris?

I våra butiker har vi gjort ett urval av alla de 10 miljoner böcker, pyssel, garn, leksaker, spel och Lego som finns på adlibris.com. Sortimentet uppdateras kontinuerligt för att hållas aktuellt och möta våra kunders efterfrågan, generellt kan man säga att det i butiken är fokus på nyheter och storsäljare.

Kan man returnera böcker från Adlibris?

Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning. Du har sedan 14 dagar på dig att returnera varan efter att du meddelat oss om returen. Ångerrätten gäller för oanvända produkter i nyskick. ... Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i för att returnera.

Vad kostar frakten på Adlibris?

Alternativet hemleverans kostar 49 kronor, jämfört med fraktalternativet ”Snabbfrakt miljö” som kostar 25 kronor (leverans dagen efter) och vanlig frakt som kostar 14 kronor för ordrar upp till 99 kronor och är utan kostnad för ordrar som överstiger 99 kronor (leverans 2–3 vardagar).

Är Bokus pålitligt?

Mitt intryck av Bokus förr om åren var att det var ett företag med pålitlig och välfungerande service. Idag verkar man helt strunta i sina kunder. Det kan ta veckor, eller till och med månader, att få varorna.

Var ligger Adlibris lager?

Adlibris grundades 1997 och är i dag Nordens största bokhandel på nätet med närmare elva miljoner titlar i sortimentet. Centrallagret ligger i Morgongåva utanför Uppsala. Det finns även ett lager i Finland för Adlibris finska titlar.

Vad gör skillnad?

Det mesta kan man inte göra något åt. Detta kan ses med uppgivenhet men också leda till känsla av befrielse....Vad gör skillnad? : eftertankar från en själsdoktor.
FormatStorpocket
Antal sidor143
Utg.datum2020-10-29
FörlagStenberg-Schentz Förlag
MedarbetareModin, Jonas (form)

Hur betalar man på Adlibris?

Adlibris samarbetar med Klarna för att kunna erbjuda er som kund alternativa betalmetoder. Ni väljer mellan fakturabetalning eller kortbetalning.

Vill du göra en retur Adlibris?

Du kan välja att enkelt skriva ut en retursedel via din leveransbekräftelse till ett fast pris om 59 kronor eller returnera genom att betala direkt på ombudet enligt gällande portotabell hos det fraktbolag du väljer. Klicka på "Vill du göra en retur?" och följ instruktionerna.

Kan man returnera böcker?

Som privatperson och enligt distansköplagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot din beställning.

Vad kostar frakten på Bokus?

Kostnad 25 kr. Levereras till förhandsvalt utlämningsställe, som ligger närmast den leveransadress du har angivit. Du kan enkelt byta detta och i stället välja ett av de ställen som kommer upp i rullistan, om du klickar på "Ändra". Mer om leverans till utlämningsställe.

Hur betala Adlibris?

Adlibris samarbetar med Klarna för att kunna erbjuda er som kund alternativa betalmetoder. Ni väljer mellan fakturabetalning eller kortbetalning.

Var har Bokus sitt lager?

Bokus huvudkontor ligger i hjärtat av Stockholm. Här jobbar 19 personer med bland annat inköp, marknad, sajt. Vi har även ett kontor i Malmö där en stor del av vår IT-avdelning huserar. Vårt lager där böckerna skickas ifrån ligger i Falun.